Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-06-12 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
USA Moldova
cio-523 Tactiek sud `97
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
71.9 gemiddelde waardering 66.9
incredible Schieten very good
outstanding Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Wingert onderschept slim de pass. Wingert passt de bal zonder na te denken. Parrish is nu in balbezit. Parrish haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Daar is Osmatescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brillant verovert de bal door een tackle van achteren. Brillant geeft een lange en hoge pass. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Osmatescu kopt de bal weg. Iachimenco heeft problemen om de bal te vangen. King rent richting de bal. King haalt uit met een fantastische trap. Bîzga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Moldova 1:0

36e minuut.
Busch passt de bal in één keer door. Brillant probeert naar een medespeler te passen. Wingert speelt de bal door. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino draait met de bal, schiet en ... Bîzga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Doroftei geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brillant met de inworp. Wingert is nu in balbezit. Wingert geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Burlădeanu probeert de bal aan de voet te houden. Sandburg rent richting de bal. Brillant probeert naar een medespeler te passen. King is nu in balbezit. King haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 36%, Moldova 64%.
USA - Moldova 1:0

46e minuut.
Parrish rent richting de bal. Coifman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parrish is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brillant zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Valentino springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Wingert geeft een hoge lob. Valentino kopt de bal weg. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish draait met de bal, schiet en ... Bîzga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Parrish rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coifman. Parrish is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brillant met een snel genomen vrije trap. King springt en kopt de bal. Bîzga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Osmatescu geeft de bal voor. Lockhart kopt de bal weg. Wingert met een sublieme pass. Parrish rent richting de bal. Parrish schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Wingert speelt de bal door. Lockhart heeft problemen om de bal te vangen. Wingert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingert geeft een lange en hoge pass. Parrish krijgt zijn hoofd ertegen. Bîzga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valentino maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Moldova 2:0

56e minuut.
Busch is nu in balbezit. Busch geeft een hoge lob. Parrish is nu in balbezit. King is nu in balbezit. King schiet op doel. Bîzga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coifman geeft een lange en hoge pass. Wingert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingert geeft een lange en hoge pass. Valentino krijgt zijn hoofd ertegen. Bîzga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Moldova 3:0

64e minuut.
Coifman rent richting de bal. Piţ geeft een lange en hoge pass. Xander rent richting de bal. Gotanoga onderschept slim de pass. Gotanoga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Coifman is nu in balbezit. Wingert onderschept slim de pass. Wingert speelt de bal door. Parrish is nu in balbezit. Parrish schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Preda komt het veld opgelopen. Calistru komt het veld opgelopen. Vaught komt het veld opgelopen. Cocichin komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Brillant geeft de bal voor. Klungelig pakt Preda de bal. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Moldova 4:0

78e minuut.
Wingert met een sublieme pass. Klungelig pakt Lockhart de bal. Lockhart passt de bal in één keer door. Wingert geeft de bal voor. King springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 42%, Moldova 58%.
USA - Moldova 4:0
USA