Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-06-16 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sanpeng dôme
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
FC ISHIRAHOSHI FC CHAUMARGEAIS
echine Tactiek 4-3-3 home
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 24.7
excellent Schieten weak
solid Passen weak
adequate Verdedigen poor


9e minuut.
Artuch is nu in balbezit. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Artuch is nu in balbezit. Artuch schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Artuch geeft een lange en hoge pass. Sümbül kopt de bal weg. Séry probeert naar een medespeler te passen. Courtin rent richting de bal. Courtin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Séry bereikt de bal nog maar net als eerste. Séry geeft de bal voor. Klungelig pakt Thám de bal. Rekowski rent richting de bal. Rekowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - FC CHAUMARGEAIS 1:0

23e minuut.
Kożuchowski is nu in balbezit. Artuch onderschept slim de pass. Rekowski is nu in balbezit. Artuch rent richting de bal. Artuch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Teyssier probeert naar een medespeler te passen. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski passt de bal in één keer door. Artuch is nu in balbezit. Artuch schiet op doel. Biloglavić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Courtin met een sublieme pass. Rekowski is nu in balbezit. Rekowski passt de bal zonder na te denken. Artuch is nu in balbezit. Artuch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Farný bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurel rent richting de bal. Maurel geeft een hoge lob. Rekowski krijgt zijn hoofd ertegen. Biloglavić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - FC CHAUMARGEAIS 2:0

33e minuut.
Séry rent richting de bal. Courtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtin geeft een hoge lob. Rekowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - FC CHAUMARGEAIS 3:0

42e minuut.
Teyssier geeft de bal voor. Klungelig pakt Kożuchowski de bal. Artuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Artuch haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rekowski de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Płocharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płocharski passt de bal zonder na te denken. Vũ Minh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski schiet op doel. Biloglavić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thám onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ISHIRAHOSHI 32%, FC CHAUMARGEAIS 68%.
FC ISHIRAHOSHI - FC CHAUMARGEAIS 3:0

48e minuut.
Sümbül rent richting de bal. Sümbül geeft de bal voor. Séry probeert de bal aan de voet te houden. Teyssier probeert naar een medespeler te passen. Courtin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Courtin passt de bal met de wreef. Parmentier rent richting de bal. Parmentier geeft een lange en hoge pass. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Vũ Minh rent richting de bal. Parmentier verovert de bal door een tackle van achteren. Parmentier geeft de bal voor. Rekowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - FC CHAUMARGEAIS 4:0

56e minuut.
Płocharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Artuch verovert de bal door een tackle van achteren. Artuch speelt de bal door. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - FC CHAUMARGEAIS 5:0

58e minuut.
Hviždoš passt de bal zonder na te denken. Farný rent richting de bal. Farný passt de bal zonder na te denken. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - FC CHAUMARGEAIS 6:0

59e minuut.
Vignolo passt de bal in één keer door. Artuch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cavalcante. Cavalcante krijgt een gele kaart. Artuch raakt geblesseerd tijdens het duel. Pardeza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kożuchowski heeft problemen om de bal te vangen. Artuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Artuch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Courtin is nu in balbezit. Sümbül begaat een overtreding. Courtin raakt geblesseerd tijdens het duel. Artuch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Courtin geeft een hoge lob. Séry geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Yüce bereikt de bal nog maar net als eerste. Farný onderschept slim de pass. Farný geeft een hoge lob. Rekowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - FC CHAUMARGEAIS 7:0

65e minuut.
Cavalcante passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Teyssier de bal onder controle te krijgen. Agosti rent richting de bal. Agosti haalt uit met een fantastische trap. Pesschia probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Artuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Artuch passt de bal zonder na te denken. Rekowski rent richting de bal. Rekowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Courtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtin geeft de bal voor. Rekowski rent richting de bal. Rekowski draait met de bal, schiet en ... Biloglavić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - FC CHAUMARGEAIS 8:0

73e minuut.
Artuch is nu in balbezit. Rekowski rent richting de bal. Kożuchowski is nu in balbezit. Artuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Artuch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Séry met een sublieme pass. Courtin rent richting de bal. Courtin geeft een hoge lob. Rekowski heeft problemen om de bal te vangen. Rekowski draait met de bal, schiet en ... Biloglavić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Teyssier probeert naar een medespeler te passen. Courtin rent richting de bal. Courtin passt de bal in één keer door. Artuch rent richting de bal. Artuch schiet op doel. Biloglavić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Vũ Minh rent richting de bal. Parmentier verovert de bal door een tackle van achteren. Parmentier probeert naar een medespeler te passen. Courtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtin geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Płocharski probeert naar een medespeler te passen. Parmentier speelt de bal door. Klungelig pakt Séry de bal. Séry geeft de bal voor. Rekowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - FC CHAUMARGEAIS 9:0

87e minuut.
Farný is nu in balbezit. Farný geeft een lange en hoge pass. Rekowski rent richting de bal. Rekowski haalt uit met een fantastische trap. Biloglavić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - FC CHAUMARGEAIS 10:0

89e minuut.
Rekowski passt de bal in één keer door. Séry heeft problemen om de bal te vangen. Séry met een sublieme pass. Artuch is nu in balbezit. Artuch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ISHIRAHOSHI 16%, FC CHAUMARGEAIS 84%.
FC ISHIRAHOSHI - FC CHAUMARGEAIS 10:0