Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-06-16 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ZAVOJ AKADEMIJA Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
ZAVOJ AKADEMIJA Killer devil
ultra Tactiek 523
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
13 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 29.8
goed Schieten zwak
matig Passen matig
goed Verdedigen matig


14e minuut.
Figoni kopt de bal weg. Cavegn is nu in balbezit. Cavegn passt de bal zonder na te denken. Maioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maioli schiet op doel. Biesiekierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Lidemark bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavegn onderschept slim de pass. Cavegn passt de bal met de wreef. Maioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maioli draait met de bal, schiet en ... Biesiekierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAVOJ AKADEMIJA 32%, Killer devil 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZAVOJ AKADEMIJA - Killer devil 0:0

46e minuut.
Češković komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Cavegn bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavegn geeft een lange en hoge pass. Daar is Džerov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maioli is nu in balbezit. Maioli schiet op doel. Biesiekierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Lidemark bereikt de bal nog maar net als eerste. Lidemark geeft een hoge lob. Mileta kopt de bal weg. Klungelig pakt Džerov de bal. Džerov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Figoni de bal. Henny rent richting de bal. Figoni verovert de bal door een tackle van achteren. Maioli is nu in balbezit. Maioli schiet op doel. Biesiekierski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Cristescu is nu in balbezit. Radev rent richting de bal. Cristescu begaat een overtreding. Radev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ortega zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Figoni onderschept slim de pass. Figoni passt de bal zonder na te denken. Maioli heeft problemen om de bal te vangen. Maioli haalt uit met een fantastische trap. Biesiekierski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAVOJ AKADEMIJA - Killer devil 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAVOJ AKADEMIJA 25%, Killer devil 75%.
ZAVOJ AKADEMIJA - Killer devil 1:0