Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-06-16 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BKS Lechia Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers:
BKS Lechia ShyTeam
4-4-2 Tactiek 1
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
39 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 22.5
very good Schieten poor
excellent Passen poor
adequate Verdedigen weak


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flausino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berthelemy speelt de bal door. Eryiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Eryiğit schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Osowicki bokst de bal weg.

7e minuut.
Berthelemy kopt de bal weg. Daar is Jemioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eryiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Eryiğit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - ShyTeam 1:0

7e minuut.
Górniak heeft problemen om de bal te vangen. Roso bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlak verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mrkšić heeft problemen om de bal te vangen. Mrkšić passt de bal met de wreef. Jemioła rent richting de bal. Matlak verovert de bal door een tackle van achteren. Matlak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eryiğit is nu in balbezit. Eryiğit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - ShyTeam 2:0

11e minuut.
Borkowski geeft de bal voor. Eryiğit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jemioła is nu in balbezit. Matlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - ShyTeam 3:0

13e minuut.
Berthelemy rent richting de bal. Marcisz rent richting de bal. Mrkšić onderschept slim de pass. Berthelemy met een sublieme pass. Eryiğit bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Borkowski rent richting de bal. Borkowski geeft een lange en hoge pass. Ceylan met een sublieme pass. Eryiğit rent richting de bal. Eryiğit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kornacki rent richting de bal. Berthelemy onderschept slim de pass. Berthelemy geeft de bal voor. Daar is Eryiğit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eryiğit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Berthelemy is nu in balbezit. Berthelemy passt de bal in één keer door. Eryiğit is nu in balbezit. Eryiğit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - ShyTeam 4:0

22e minuut.
Górski onderschept slim de pass. Górski passt de bal zonder na te denken. Jemioła rent richting de bal. Mrkšić verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkšić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Flausino geeft een hoge lob. Eryiğit kopt de bal weg. Matlak is nu in balbezit. Matlak haalt uit met een fantastische trap. Osowicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - ShyTeam 5:0

28e minuut.
Górniak heeft problemen om de bal te vangen. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz passt de bal in één keer door. Eryiğit rent richting de bal. Eryiğit schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Osowicki trapt de bal weg. Berthelemy bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthelemy passt de bal zonder na te denken. Matlak rent richting de bal. Matlak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - ShyTeam 6:0

31e minuut.
Jemioła kan de bal niet met de borst controleren. Eryiğit is nu in balbezit. Mrkšić rent richting de bal. Mrkšić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - ShyTeam 7:0

33e minuut.
Gintel passt de bal in één keer door. Eryiğit rent richting de bal. Eryiğit passt de bal in één keer door. Mrkšić rent richting de bal. Mrkšić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Berthelemy kopt de bal weg. Daar is Mrkšić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrkšić passt de bal met de wreef. Eryiğit is nu in balbezit. Eryiğit schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Matlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlak passt de bal zonder na te denken. Grideanu is nu in balbezit. Eryiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Eryiğit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - ShyTeam 8:0

39e minuut.
Matlak is nu in balbezit. Roso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matlak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berthelemy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eryiğit kopt de bal weg. Matlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kornacki is nu in balbezit. Flausino verovert de bal door een tackle van achteren. Flausino met een sublieme pass. Eryiğit rent richting de bal. Eryiğit schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mrkšić is nu in balbezit. Mrkšić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Osowicki probeert naar een medespeler te passen. Flausino rent richting de bal. Flausino geeft een lange en hoge pass. Matlak is nu in balbezit. Matlak schiet op doel. Osowicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Lechia 28%, ShyTeam 72%.
BKS Lechia - ShyTeam 8:0

48e minuut.
Flausino kopt de bal weg. Klungelig pakt Eryiğit de bal. Eryiğit passt de bal zonder na te denken. Matlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ceylan geeft de bal voor. Górski kopt de bal weg. Mrkšić heeft problemen om de bal te vangen. Mrkšić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - ShyTeam 9:0

56e minuut.
Lubicz verovert de bal door een tackle van achteren. Flausino verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Grideanu zijn tegenspeler op de grond. Grideanu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Flausino rent richting de bal. Flausino passt de bal zonder na te denken. Eryiğit is nu in balbezit. Eryiğit haalt uit met een fantastische trap. Osowicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - ShyTeam 10:0

59e minuut.
Flausino bereikt de bal nog maar net als eerste. Flausino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jemioła de bal. Eryiğit rent richting de bal. Eryiğit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Matlak rent richting de bal. Klungelig pakt Matlak de bal. Mrkšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić schiet op doel. Osowicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - ShyTeam 11:0

66e minuut.
Ceylan geeft een hoge lob. Mrkšić kopt de bal weg. Matlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlak draait met de bal, schiet en ... Osowicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - ShyTeam 12:0

66e minuut.
Kornacki speelt de bal door. Górniak rent richting de bal. Matlak onderschept slim de pass. Matlak schiet op doel. Osowicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Kornacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrzak verovert de bal door een tackle van achteren. Petrzak met een sublieme pass. Eryiğit rent richting de bal. Eryiğit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Chiappa geeft de bal voor. Inworp. Roso met de inworp. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Marcisz is nu in balbezit. Berthelemy is nu in balbezit. Berthelemy geeft de bal voor. Flausino rent richting de bal. Flausino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - ShyTeam 13:0

84e minuut.
Chiappa met een sublieme pass. Mrkšić heeft problemen om de bal te vangen. Mrkšić met een sublieme pass. Flausino rent richting de bal. Flausino schiet op doel. Osowicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eryiğit rent richting de bal. Eryiğit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - ShyTeam 14:0

87e minuut.
Da Silveira speelt de bal door. Petrzak rent richting de bal. Petrzak geeft een lange en hoge pass. Mrkšić rent richting de bal. Mrkšić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Berthelemy verovert de bal door een tackle van achteren. Berthelemy geeft de bal voor. Eryiğit is nu in balbezit. Eryiğit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Lechia - ShyTeam 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Lechia 33%, ShyTeam 67%.
BKS Lechia - ShyTeam 15:0