Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team Beest Urfaspor FC
442v3 Tactiek yeni1
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
34 gemiddelde waardering 50.4
weak Schieten good
good Passen solid
average Verdedigen good


6e minuut.
Isaksen kopt de bal weg. Zâalani rent richting de bal. Maćkiewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Maćkiewicz krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Bottaro is nu in balbezit. Bottaro geeft een lange en hoge pass. Nene bereikt de bal nog maar net als eerste. Nene haalt uit met een fantastische trap. Leezer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
team Beest - Urfaspor FC 0:1

13e minuut.
Kawecki is nu in balbezit. Kawecki probeert naar een medespeler te passen. Bottaro probeert naar een medespeler te passen. Zybertowicz is nu in balbezit. Zybertowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Valkiala kopt de bal weg. Canales is nu in balbezit. Canales geeft de bal voor. Nene bereikt de bal nog maar net als eerste. Nene haalt uit met een fantastische trap. Leezer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nene is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
team Beest - Urfaspor FC 0:2

16e minuut.
Bottaro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nene de bal. Nene met een sublieme pass. Zybertowicz is nu in balbezit. Zybertowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zâalani probeert naar een medespeler te passen. Kawecki rent richting de bal. Kawecki speelt de bal door. Zybertowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zybertowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Leezer trapt de bal weg. Zâalani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zâalani passt de bal met de wreef. Bottaro is nu in balbezit. Bottaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rasmussen speelt de bal door. Kawecki rent richting de bal. Kawecki passt de bal in één keer door. Rasmussen is nu in balbezit. Rasmussen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
team Beest - Urfaspor FC 0:3

35e minuut.
Bakhuys is nu in balbezit. Bakhuys geeft de bal voor. Holleman controleert de bal met de borst. Maas is nu in balbezit. Maas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
van den Broek geeft een lange en hoge pass. Tahamata kopt de bal weg. Daar is Holleman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maas is nu in balbezit. Maas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team Beest 57%, Urfaspor FC 43%.
team Beest - Urfaspor FC 0:3

56e minuut.
Daar is Rasmussen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rasmussen geeft een lange en hoge pass. Nene is nu in balbezit. Nene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
team Beest - Urfaspor FC 0:4

59e minuut.
Bottaro draait met de bal, schiet en ... Leezer speelt de bal door. Holleman kopt de bal weg. Nene rent richting de bal. Nene draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Zâalani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zâalani probeert naar een medespeler te passen. Domide heeft problemen om de bal te vangen. Bottaro is nu in balbezit. Bottaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bottaro rent richting de bal. Bottaro passt de bal in één keer door. Daar is Nene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
team Beest - Urfaspor FC 0:5

70e minuut.
Maas heeft problemen om de bal te vangen. de Bruijn is nu in balbezit. Rasmussen verovert de bal door een tackle van achteren. Rasmussen geeft een lange en hoge pass. Nene rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Canales geeft de bal voor. Nene rent richting de bal. Nene met een sublieme pass. Rasmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasmussen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Zybertowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zybertowicz passt de bal zonder na te denken. Bottaro rent richting de bal. Bottaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
team Beest - Urfaspor FC 0:6

85e minuut.
Rasmussen probeert de bal met de borst te controleren. Bottaro is nu in balbezit. Bottaro passt de bal in één keer door. Nene bereikt de bal nog maar net als eerste. Nene draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team Beest 66%, Urfaspor FC 34%.
team Beest - Urfaspor FC 0:6