Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urfaspor FC team Beest
yeni1 Tactiek 442v3
63% Balbezit 37%
36% Spel op eigen helft 64%
25 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 35.5
solide Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Barendregt probeert naar een medespeler te passen. Valkiala rent richting de bal. Valkiala passt de bal zonder na te denken. Waterink rent richting de bal. Waterink haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Zybertowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Nene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilhena is nu in balbezit. Nene is nu in balbezit. Nene draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urfaspor FC - team Beest 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Tahamata de bal. Rasmussen rent richting de bal. Rasmussen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nene de bal. Nene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urfaspor FC - team Beest 2:0

13e minuut.
Domide verovert de bal door een tackle van achteren. Vilhena bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhena probeert naar een medespeler te passen. Nene is nu in balbezit. Nene draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steenvoorden met de inworp. Vilhena speelt de bal door. Nene is nu in balbezit. Nene schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Steenvoorden geeft een hoge lob. Nene maakt een snoekduik en kopt de bal. Leezer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Vilhena rent richting de bal. Vilhena geeft een hoge lob. Domide probeert de bal met de borst te controleren. Zybertowicz rent richting de bal. Zybertowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steenvoorden met een snelle inworp. Vilhena rent richting de bal. Vilhena geeft een lange en hoge pass. Nene springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Leezer trapt de bal weg. Rasmussen kopt de bal weg. Vilhena geeft de bal voor. Zybertowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zybertowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steenvoorden met de inworp. Vilhena probeert naar een medespeler te passen. Zybertowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zybertowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urfaspor FC - team Beest 3:0

38e minuut.
de Bruijn kopt de bal weg. Canales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Waterink bereikt de bal nog maar net als eerste. Waterink schiet op doel. Fadini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urfaspor FC - team Beest 3:1

42e minuut.
Barendregt onderschept slim de pass. Steenvoorden bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenvoorden geeft een lange en hoge pass. Nene is nu in balbezit. Nene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urfaspor FC - team Beest 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urfaspor FC 41%, team Beest 59%.
Urfaspor FC - team Beest 4:1

48e minuut.
Domide geeft een hoge lob. Valkiala rent richting de bal. Steenvoorden maakt een afschuwelijke overtreding. Valkiala wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Valkiala kan niet meer verder spelen.

49e minuut.
Vilhena is nu in balbezit. Nene bereikt de bal nog maar net als eerste. Nene speelt de bal door. Zybertowicz is nu in balbezit. Zybertowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urfaspor FC - team Beest 5:1

50e minuut.
Maas heeft problemen om de bal te vangen. de Bruijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Nene schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nene is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

52e minuut.
Vilhena bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhena passt de bal zonder na te denken. Zybertowicz is nu in balbezit. Zybertowicz schiet op doel. Leezer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urfaspor FC - team Beest 6:1

60e minuut.
Zâalani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Tahamata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilhena rent richting de bal. Vilhena geeft de bal voor. Daar is Domide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Steenvoorden heeft problemen om de bal te vangen. Steenvoorden probeert naar een medespeler te passen. Rasmussen probeert naar een medespeler te passen. Vilhena is nu in balbezit. Vilhena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Isaksen kopt de bal weg. Steenvoorden is nu in balbezit. Steenvoorden passt de bal in één keer door. Daar is Zybertowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zybertowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urfaspor FC 32%, team Beest 68%.
Urfaspor FC - team Beest 6:1