Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noad Advendo Combinatie Urfaspor FC
Dutch`s Gang Tactiek yeni1
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52.4 gemiddelde waardering 66.6
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Rasmussen speelt de bal door. Brutto rent richting de bal. Brutto passt de bal met de wreef. Nene rent richting de bal. Nene draait met de bal, schiet en ... Kotsonis bokst de bal weg.

3e minuut.
van Eck met een sublieme pass. Traylor speelt de bal door. Kalaidzhiev met een sublieme pass. Steenvoorden bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenvoorden schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Vernay de bal onder controle te krijgen. Brutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Brutto geeft een lange en hoge pass. Steenvoorden krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Steenvoorden bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeszek begaat een overtreding. Steenvoorden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vilhena wilt de vrije trap nemen. Czeszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nene rent richting de bal. Nene draait met de bal, schiet en ... Kotsonis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Urfaspor FC 0:1

11e minuut.
Wolanik onderschept slim de pass. Vilhena onderschept slim de pass. Vilhena probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nene de bal. Nene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Urfaspor FC 0:2

13e minuut.
Traylor geeft een hoge lob. Nene rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iuri. Nene is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vilhena neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Steenvoorden passt de bal met de wreef. Vilhena met een sublieme pass. Nene is nu in balbezit. Nene schiet op doel. Iuri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nene is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Urfaspor FC 0:3

21e minuut.
Steenvoorden rent richting de bal. Steenvoorden geeft de bal voor. Daar is Nene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nene haalt uit met een fantastische trap. Kotsonis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Urfaspor FC 0:4

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalaidzhiev met een snelle inworp. Vilhena geeft een hoge lob. Nene is nu in balbezit. Nene schiet op doel. Kotsonis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Rasmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasmussen probeert naar een medespeler te passen. Nene heeft problemen om de bal te vangen. Nene draait met de bal, schiet en ... Vernay probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Urfaspor FC 0:5

31e minuut.
Czeszek passt de bal zonder na te denken. Krieger is nu in balbezit. Krieger passt de bal zonder na te denken. Pavlović is nu in balbezit. Pavlović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rasmussen geeft de bal voor. Wolanik onderschept slim de pass. Inworp. Kalaidzhiev met de inworp. Steenvoorden geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kotsonis probeert naar een medespeler te passen. Kalaidzhiev kopt de bal weg. Steenvoorden bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenvoorden haalt uit met een fantastische trap. Kotsonis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Urfaspor FC 0:6

36e minuut.
Rasmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasmussen passt de bal in één keer door. Steenvoorden is nu in balbezit. Steenvoorden haalt uit met een fantastische trap. Kotsonis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Urfaspor FC 0:7

44e minuut.
van Eck rent richting de bal. Kalaidzhiev rent richting de bal. Kalaidzhiev speelt de bal door. Nene is nu in balbezit. Nene draait met de bal, schiet en ... Kotsonis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noad Advendo Combinatie 65%, Urfaspor FC 35%.
Noad Advendo Combinatie - Urfaspor FC 0:7

48e minuut.
Kalaidzhiev is nu in balbezit. Kalaidzhiev passt de bal in één keer door. Daar is Steenvoorden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steenvoorden geeft een lange en hoge pass. Nene krijgt zijn hoofd ertegen. Kotsonis bokst de bal weg.

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Wolanik de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kalaidzhiev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Steenvoorden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steenvoorden geeft een hoge lob. Kotsonis bokst de bal weg. Klungelig pakt Nene de bal. Iuri is nu in balbezit. Nene tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nene krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Daar is Wolanik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steenvoorden is nu in balbezit. Rasmussen speelt de bal door. Nene rent richting de bal. Nene schiet op doel. Kotsonis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Steenvoorden bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenvoorden schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kalaidzhiev probeert naar een medespeler te passen. Steenvoorden is nu in balbezit. Steenvoorden geeft een lange en hoge pass. Nene springt en kopt de bal. Kotsonis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Urfaspor FC 0:8

56e minuut.
Czeszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasmussen onderschept slim de pass. Rasmussen passt de bal met de wreef. Steenvoorden bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenvoorden schiet op doel. Kotsonis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Steenvoorden geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Iuri de bal. Nene bereikt de bal nog maar net als eerste. Nene haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Kawecki geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Steenvoorden stond buitenspel. Iuri maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kalaidzhiev heeft problemen om de bal te vangen. Kalaidzhiev met een sublieme pass. Iuri met een sublieme pass. Nene is nu in balbezit. Nene schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Vilhena geeft de bal voor. Vernay heeft problemen om de bal te vangen. Iuri is nu in balbezit. Steenvoorden verovert de bal door een tackle van achteren. Steenvoorden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Urfaspor FC 0:9

74e minuut.
Vilhena bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhena speelt de bal door. Klungelig pakt Kalaidzhiev de bal. Kalaidzhiev geeft de bal voor. Nene maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Steenvoorden bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenvoorden speelt de bal door. Nene bereikt de bal nog maar net als eerste. Nene haalt uit met een fantastische trap. Kotsonis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Brutto geeft de bal voor. Nene maakt een snoekduik en kopt de bal. Kotsonis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Urfaspor FC 0:10

81e minuut.
Iuri geeft de bal voor. Dulg`anov met een sublieme pass. Brutto is nu in balbezit. Brutto geeft een lange en hoge pass. Steenvoorden springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Urfaspor FC 0:11

85e minuut.
Brutto geeft een lange en hoge pass. Steenvoorden kopt de bal weg. Nene rent richting de bal. Rasmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasmussen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Urfaspor FC 0:12

86e minuut.
Sofian is nu in balbezit. Sofian geeft de bal voor. Klungelig pakt Kawecki de bal. Bačinský onderschept slim de pass. Bačinský haalt uit met een fantastische trap. Fadini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noad Advendo Combinatie 69%, Urfaspor FC 31%.
Noad Advendo Combinatie - Urfaspor FC 0:12