Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urfaspor FC Noad Advendo Combinatie
yeni1 Tactiek CVU
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 46.8
goed Schieten goed
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Zâalani speelt de bal door. Zybertowicz is nu in balbezit. Cardozo begaat een overtreding. Cardozo krijgt een gele kaart. Zybertowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vilhena met een snel genomen vrije trap. Zybertowicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urfaspor FC - Noad Advendo Combinatie 1:0

15e minuut.
Nene kopt de bal weg. Zâalani rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Wolanik ... Strafschop! Wolanik krijgt een gele kaart. Zâalani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nene legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Urfaspor FC - Noad Advendo Combinatie 2:0

25e minuut.
Vilhena is nu in balbezit. Vilhena passt de bal met de wreef. Nene rent richting de bal. Nene schiet op doel. Goldblum probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Urfaspor FC - Noad Advendo Combinatie 3:0

31e minuut.
Zybertowicz rent richting de bal. Cardozo onderschept slim de pass. Cardozo geeft een hoge lob. Hochreuther bereikt de bal nog maar net als eerste. Hochreuther schiet op doel. Fadini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Vitomir passt de bal zonder na te denken. Heldt speelt de bal door. Hochreuther rent richting de bal. Hochreuther schiet op doel. Na een snelle pass probeert Canales de bal onder controle te krijgen. Fadini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urfaspor FC 41%, Noad Advendo Combinatie 59%.
Urfaspor FC - Noad Advendo Combinatie 3:0

54e minuut.
Vilhena rent richting de bal. Vilhena passt de bal in één keer door. Iuri is nu in balbezit. Zybertowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zybertowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vilhena is nu in balbezit. Vilhena passt de bal zonder na te denken. Nene speelt de bal door. Zybertowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zybertowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rasmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasmussen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cardozo de bal. Nene is nu in balbezit. Nene draait met de bal, schiet en ... Goldblum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Daar is Vernay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zybertowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zybertowicz geeft een hoge lob. Daar is Zâalani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zâalani haalt uit met een fantastische trap. Goldblum bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wolanik rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rasmussen passt de bal met de wreef. Zâalani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zâalani probeert naar een medespeler te passen. Nene rent richting de bal. Nene haalt uit met een fantastische trap. Goldblum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urfaspor FC 35%, Noad Advendo Combinatie 65%.
Urfaspor FC - Noad Advendo Combinatie 3:0