Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team Beest Wadapatja
442v3 Tactiek aanvalluh
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34.1 gemiddelde waardering 33.3
average Schieten average
good Passen average
average Verdedigen good


3e minuut.
Bartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartley geeft een hoge lob. van Deyck bereikt de bal nog maar net als eerste. van Deyck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
team Beest - Wadapatja 0:1

9e minuut.
Maćkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkiewicz passt de bal met de wreef. Hinniken heeft problemen om de bal te vangen. Maas is nu in balbezit. Maas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tahamata met een sublieme pass. Bartley is nu in balbezit. Bartley probeert naar een medespeler te passen. van Deyck is nu in balbezit. van Deyck haalt uit met een fantastische trap. Leezer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Isaksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
team Beest - Wadapatja 0:2

19e minuut.
Waterink is nu in balbezit. Geels geeft een lange en hoge pass. van Deyck rent richting de bal. van Deyck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
team Beest - Wadapatja 0:3

35e minuut.
Tahamata passt de bal met de wreef. Duivenvoorde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Geels geeft een lange en hoge pass. van Deyck rent richting de bal. van Deyck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team Beest 37%, Wadapatja 63%.
team Beest - Wadapatja 0:3

50e minuut.
Isaksen probeert naar een medespeler te passen. van Boven bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maas. Maas krijgt een gele kaart.

54e minuut.
van Raalte bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maćkiewicz. van Raalte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duivenvoorde zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Domide is nu in balbezit. van Raalte verovert de bal door een tackle van achteren. van Raalte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Isaksen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Deyck onderschept slim de pass. van Deyck draait met de bal, schiet en ... Leezer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team Beest - Wadapatja 0:4

60e minuut.
Barendregt passt de bal met de wreef. van Deyck bereikt de bal nog maar net als eerste. van Deyck heeft problemen om de bal te vangen. van Deyck schiet op doel. Leezer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
team Beest - Wadapatja 0:5

62e minuut.
Duivenvoorde is nu in balbezit. Duivenvoorde met een sublieme pass. Bartley rent richting de bal. Valkiala verovert de bal door een tackle van achteren. Valkiala geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Inworp. van Breukelen komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Geels probeert naar een medespeler te passen. Tahamata rent richting de bal. Tahamata geeft een lange en hoge pass. Maćkiewicz kopt de bal weg. Mongelar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Kondžić geeft een lange en hoge pass. Barendregt is nu in balbezit. van Deyck maakt een afschuwelijke overtreding. van Deyck krijgt een gele kaart. Barendregt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

76e minuut.
Geels met een sublieme pass. van Raalte is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakhuys. Bakhuys krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Tahamata kopt de bal weg. Duivenvoorde controleert de bal met de borst. Tahamata is nu in balbezit. Tahamata passt de bal zonder na te denken. Maćkiewicz geeft een hoge lob. Mongelar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
de Bruijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Geels verovert de bal door een tackle van achteren. Geels met een sublieme pass. van Raalte is nu in balbezit. van Raalte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team Beest 40%, Wadapatja 60%.
team Beest - Wadapatja 0:5