Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wadapatja Urfaspor FC
aanvalluh Tactiek yeni1
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
7 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 49.6
adequate Schieten average
average Passen very good
good Verdedigen average


1e minuut.
Hinniken is nu in balbezit. Kawecki onderschept slim de pass. Kawecki passt de bal in één keer door. Steenvoorden rent richting de bal. Steenvoorden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
van Boven geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zâalani met een snelle inworp. Steenvoorden geeft de bal voor. van den Broek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Wadapatja - Urfaspor FC 0:1

5e minuut.
van Raalte draait met de bal, schiet en ... Fadini probeert naar een medespeler te passen. Geels rent richting de bal. Kondžić is nu in balbezit. Kondžić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Holleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Holleman geeft de bal voor. Kawecki is nu in balbezit. Kawecki geeft de bal voor. Steenvoorden krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Zâalani rent richting de bal. Steenvoorden bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenvoorden geeft een hoge lob. van den Broek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Brutto speelt de bal door. Raat bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenvoorden verovert de bal door een tackle van achteren. Steenvoorden schiet op doel. Mongelar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wadapatja - Urfaspor FC 0:2

19e minuut.
Brutto verovert de bal door een tackle van achteren. Brutto passt de bal met de wreef. Raat is nu in balbezit. Steenvoorden onderschept slim de pass. Steenvoorden schiet op doel. Mongelar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Kondžić kopt de bal weg. Rasmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Raalte verovert de bal door een tackle van achteren. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Duivenvoorde geeft een hoge lob. Canales is nu in balbezit. Ruzsa onderschept slim de pass. Ruzsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wadapatja - Urfaspor FC 1:2

35e minuut.
Kondžić passt de bal in één keer door. Kawecki is nu in balbezit. Kawecki met een sublieme pass. Rasmussen geeft een lange en hoge pass. Raat onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Inworp. Hinniken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt van Raalte de bal. Geels is nu in balbezit. Geels geeft de bal voor. Fadini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hinniken met een snelle inworp. Kondžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondžić geeft een hoge lob. Ruzsa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wadapatja 67%, Urfaspor FC 33%.
Wadapatja - Urfaspor FC 1:2

48e minuut.
Kawecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Steenvoorden de bal. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sno verovert de bal door een tackle van achteren. Sno met een sublieme pass. Raat bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenvoorden onderschept slim de pass. Steenvoorden draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Zybertowicz met een harde bal richting middenveld. Zâalani is nu in balbezit. Zâalani geeft de bal voor. Kawecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawecki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
van den Broek kopt de bal weg. Steenvoorden rent richting de bal. Geels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geels krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Sno kopt de bal weg. Kawecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawecki probeert naar een medespeler te passen. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Brutto speelt de bal door. van den Broek rent richting de bal. van den Broek schiet op doel. Steenvoorden geeft de bal voor. van den Broek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. van Breukelen komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Rasmussen speelt de bal door. Brutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Brutto passt de bal met de wreef. van den Broek rent richting de bal. van den Broek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wadapatja - Urfaspor FC 1:3

89e minuut.
Ruzsa is nu in balbezit. Traylor verovert de bal door een tackle van achteren. Traylor geeft een lange en hoge pass. Steenvoorden is nu in balbezit. Steenvoorden geeft de bal voor. Mongelar bokst de bal weg. van den Broek probeert de bal met de borst te controleren. Mongelar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wadapatja 75%, Urfaspor FC 25%.
Wadapatja - Urfaspor FC 1:3