Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuMqAyIt Sb ICHERISHEHER FK
counter attack Tactiek atack
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 54.3
formidable Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Mersnik rent richting de bal. Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damanakis. Damanakis krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Butlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Żuraw rent richting de bal. Żuraw draait met de bal, schiet en ... Pachowicz probeert de bal aan de voet te houden. Yánez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - ICHERISHEHER FK 1:0

14e minuut.
Tolevski rent richting de bal. Tolevski passt de bal zonder na te denken. Kazımov is nu in balbezit. Butlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butlewski schiet op doel. Yánez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Żuraw krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Inworp. Rabutla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butlewski speelt de bal door. Kazımov rent richting de bal. Kazımov draait met de bal, schiet en ... Yánez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Tolevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butlewski met een sublieme pass. Żuraw rent richting de bal. Żuraw schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ulvestad probeert naar een medespeler te passen. Żuraw is nu in balbezit. Butlewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Kazımov de bal. Kazımov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - ICHERISHEHER FK 2:0

22e minuut.
Klungelig pakt Tolevski de bal. Tolevski passt de bal in één keer door. Kazımov is nu in balbezit. Kazımov draait met de bal, schiet en ... Yánez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - ICHERISHEHER FK 3:0

24e minuut.
Szemoński kopt de bal weg. Tolevski is nu in balbezit. Tolevski passt de bal zonder na te denken. Kazımov is nu in balbezit. Kazımov draait met de bal, schiet en ... Yánez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Żuraw rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - ICHERISHEHER FK 4:0

27e minuut.
Cristaldo geeft een lange en hoge pass. Nosović kopt de bal weg. Klungelig pakt De Paperis de bal. Markov rent richting de bal. Markov schiet op doel. Le Chenadec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
De Paperis verovert de bal door een tackle van achteren. De Paperis passt de bal met de wreef. Kazımov is nu in balbezit. Butlewski rent richting de bal. Butlewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Golyatkin rent richting de bal. Markov onderschept slim de pass. Szemoński begaat een overtreding. Szemoński krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Pachowicz rent richting de bal. Pachowicz passt de bal met de wreef. Lewiński speelt de bal door. Mersnik rent richting de bal. Mersnik schiet op doel. Le Chenadec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Greaves passt de bal in één keer door. Markov is nu in balbezit. Markov passt de bal zonder na te denken. Mersnik rent richting de bal. Mersnik haalt uit met een fantastische trap. Le Chenadec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Szemoński speelt de bal door. Rabutla bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabutla met een sublieme pass. Żuraw bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuraw schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuMqAyIt Sb 36%, ICHERISHEHER FK 64%.
SuMqAyIt Sb - ICHERISHEHER FK 4:0

53e minuut.
Butlewski kopt de bal weg. Pachowicz is nu in balbezit. Żuraw verovert de bal door een tackle van achteren. Kazımov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazımov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Żuraw bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuraw schiet op doel. Yánez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Lewiński is nu in balbezit. Lewiński probeert naar een medespeler te passen. Mersnik rent richting de bal. Mersnik haalt uit met een fantastische trap. Le Chenadec probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - ICHERISHEHER FK 4:1

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tolevski met de inworp. Butlewski heeft problemen om de bal te vangen. Kazımov rent richting de bal. Kazımov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Pachowicz geeft de bal voor. Inworp. Tolevski met de inworp. Kazımov is nu in balbezit. Kazımov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Yánez trapt de bal weg van het doel. Butlewski kopt de bal weg. Żuraw rent richting de bal. Żuraw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - ICHERISHEHER FK 5:1

60e minuut.
Plotnikov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabutla met een snelle inworp. Żuraw bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuraw schiet op doel. Yánez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Butlewski passt de bal met de wreef. Rabutla geeft een hoge lob. Żuraw is nu in balbezit. Żuraw schiet op doel. Yánez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - ICHERISHEHER FK 6:1

67e minuut.
Cristaldo passt de bal met de wreef. Săpunaru rent richting de bal. Ulvestad maakt een afschuwelijke overtreding. Ulvestad krijgt een gele kaart. Săpunaru wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Selmani komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Matyjasek is nu in balbezit. Matyjasek passt de bal in één keer door. Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersnik is nu in balbezit. Mersnik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Markov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Abbaszadə komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Pachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Săpunaru rent richting de bal. Săpunaru geeft een lange en hoge pass. Mersnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuMqAyIt Sb 45%, ICHERISHEHER FK 55%.
SuMqAyIt Sb - ICHERISHEHER FK 6:1