Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ICHERISHEHER FK SuMqAyIt Sb
atack Tactiek counter attack
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 55.4
excellent Schieten outstanding
good Passen solid
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Kazımov rent richting de bal. Tolevski speelt de bal door. Żuraw rent richting de bal. Żuraw haalt uit met een fantastische trap. Yánez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - SuMqAyIt Sb 0:1

8e minuut.
Cristaldo met een sublieme pass. Nosović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosović passt de bal in één keer door. Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov schiet op doel. Le Chenadec bokst de bal weg.

11e minuut.
Tolevski passt de bal met de wreef. Kazımov bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotnikov rent richting de bal. Kazımov verovert de bal door een tackle van achteren. Kazımov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Săpunaru geeft een hoge lob. Nosović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosović probeert naar een medespeler te passen. Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ICHERISHEHER FK - SuMqAyIt Sb 1:1

15e minuut.
Nosović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mersnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Greaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov haalt uit met een fantastische trap. Le Chenadec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Greaves probeert naar een medespeler te passen. Mersnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov haalt uit met een fantastische trap. Le Chenadec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - SuMqAyIt Sb 2:1

26e minuut.
Pachowicz geeft een lange en hoge pass. Ulvestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvestad geeft een hoge lob. Żuraw rent richting de bal. Żuraw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ICHERISHEHER FK - SuMqAyIt Sb 2:2

32e minuut.
Matyjasek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabutla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żuraw rent richting de bal. Żuraw schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Golyatkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nosović rent richting de bal. Nosović geeft een lange en hoge pass. Markov rent richting de bal. Markov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Golyatkin is nu in balbezit. Golyatkin geeft een lange en hoge pass. Markov rent richting de bal. Markov schiet op doel. Le Chenadec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - SuMqAyIt Sb 3:2

45e minuut.
Matyjasek verovert de bal door een tackle van achteren. Matyjasek geeft een hoge lob. Ulvestad rent richting de bal. Ulvestad geeft een lange en hoge pass. Żuraw maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ICHERISHEHER FK 62%, SuMqAyIt Sb 38%.
ICHERISHEHER FK - SuMqAyIt Sb 3:2

46e minuut.
Golyatkin is nu in balbezit. Golyatkin geeft een lange en hoge pass. Plotnikov heeft problemen om de bal te vangen. Żuraw bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuraw schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Cristaldo rent richting de bal. Greaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Greaves speelt de bal door. Lewiński rent richting de bal. Lewiński geeft een hoge lob. Le Chenadec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Markov rent richting de bal. Markov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - SuMqAyIt Sb 4:2

55e minuut.
Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewiński passt de bal zonder na te denken. Daar is Ulvestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mersnik rent richting de bal. Mersnik met een sublieme pass. Le Chenadec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Nosović met de inworp. Matyjasek geeft de bal voor. Daar is Ulvestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mersnik is nu in balbezit. Mersnik schiet op doel. Le Chenadec bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Selmani komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Szemoński speelt de bal door. Rayzer is nu in balbezit. Daar is Rayzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rayzer geeft een lange en hoge pass. Żuraw springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De Paperis onderschept slim de pass. De Paperis geeft de bal voor. Szemoński probeert de bal aan de voet te houden. Żuraw bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuraw draait met de bal, schiet en ... Yánez bokst de bal weg.

76e minuut.
Greaves speelt de bal door. Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewiński passt de bal zonder na te denken. Markov rent richting de bal. Markov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - SuMqAyIt Sb 5:2

84e minuut.
Nosović passt de bal met de wreef. Szemoński rent richting de bal. Szemoński passt de bal in één keer door. Selmani heeft problemen om de bal te vangen. Selmani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yánez met een harde bal richting middenveld. Nosović kopt de bal weg. Mersnik is nu in balbezit. Mersnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ICHERISHEHER FK 61%, SuMqAyIt Sb 39%.
ICHERISHEHER FK - SuMqAyIt Sb 5:2