Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Neftçi SoA FC
Neftçi 3-5-2 Tactiek Wings
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 37.5
good Schieten adequate
excellent Passen average
good Verdedigen poor


6e minuut.
Matsuda kan de bal niet met de borst controleren. Trumiński onderschept slim de pass. Trumiński met een sublieme pass. Ayibov is nu in balbezit. Ayibov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Muntenuş geeft de bal voor. Maciąg is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maciąg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ayibov springt en kopt de bal. Niţulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Rezoagli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - SoA FC 1:0

28e minuut.
Delac verovert de bal door een tackle van achteren. Delac passt de bal met de wreef. Trumiński met een sublieme pass. Maciąg rent richting de bal. Maciąg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Roa verovert de bal door een tackle van achteren. Roa speelt de bal door. Trumiński speelt de bal door. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap. Niţulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - SoA FC 2:0

33e minuut.
Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg passt de bal met de wreef. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - SoA FC 3:0

38e minuut.
Krzyształowicz kopt de bal weg. Garner rent richting de bal. Colombrini begaat een overtreding. Colombrini krijgt een gele kaart. Garner moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Garner kan niet meer verder spelen.

41e minuut.
Maciąg met een snelle inworp. Muntenuş probeert naar een medespeler te passen. Trumiński speelt de bal door. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Neftçi 30%, SoA FC 70%.
Forza Neftçi - SoA FC 3:0

52e minuut.
Trumiński passt de bal met de wreef. Roa heeft problemen om de bal te vangen. Roa met een sublieme pass. Ayibov rent richting de bal. Ayibov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ayibov is nu in balbezit. Ayibov passt de bal zonder na te denken. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş draait met de bal, schiet en ... Ayibov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Roa passt de bal zonder na te denken. Maciąg heeft problemen om de bal te vangen. Maciąg met een sublieme pass. Ayibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayibov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Panagoulis komt het veld opgelopen. Orucoğlu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Roa passt de bal zonder na te denken. Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg geeft een lange en hoge pass. Daar is Ayibov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayibov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Niţulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Roa verovert de bal door een tackle van achteren. Roa passt de bal met de wreef. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap. Niţulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Panagoulis passt de bal met de wreef. Trumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trumiński probeert naar een medespeler te passen. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Panagoulis rent richting de bal. Roa rent richting de bal. Roa passt de bal met de wreef. Trumiński rent richting de bal. Trumiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rufete rent richting de bal. Rufete speelt de bal door. Roy probeert de bal met de borst te controleren. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Neftçi 31%, SoA FC 69%.
Forza Neftçi - SoA FC 3:0