Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SoA FC Forza Neftçi
Wings Tactiek Neftçi 3-5-2
39% Balbezit 61%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 59.2
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Krzyształowicz rent richting de bal. Krzyształowicz geeft een hoge lob. Delac controleert de bal met de borst. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guerriero neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kiermasz passt de bal met de wreef. Roa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kiermasz de bal. Kiermasz schiet op doel. Niţulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Forza Neftçi 0:1

6e minuut.
Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş passt de bal met de wreef. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz schiet op doel. Niţulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Niţulescu probeert naar een medespeler te passen. Roa kopt de bal weg. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Colombrini onderschept slim de pass. Colombrini geeft de bal voor. Klungelig pakt Rezoagli de bal. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş passt de bal in één keer door. Trumiński met een sublieme pass. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Forza Neftçi 0:2

14e minuut.
Trumiński kopt de bal weg. Muntenuş probeert naar een medespeler te passen. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz haalt uit met een fantastische trap. Niţulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Forza Neftçi 0:3

15e minuut.
Klungelig pakt Muntenuş de bal. Muntenuş passt de bal in één keer door. Trumiński probeert naar een medespeler te passen. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz haalt uit met een fantastische trap. Niţulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Roa rent richting de bal. Roa probeert naar een medespeler te passen. Kiermasz heeft problemen om de bal te vangen. Kiermasz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Matsuda kopt de bal weg. Trumiński is nu in balbezit. Trumiński geeft een lange en hoge pass. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Trumiński passt de bal met de wreef. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa passt de bal zonder na te denken. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Muntenuş onderschept slim de pass. Roy speelt de bal door. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş schiet op doel. Niţulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Forza Neftçi 0:4

31e minuut.
Trumiński is nu in balbezit. Trumiński passt de bal in één keer door. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap. Niţulescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş schiet op doel. Niţulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Kiermasz rent richting de bal. Trumiński is nu in balbezit. Trumiński passt de bal met de wreef. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz draait met de bal, schiet en ... Niţulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Muntenuş met een sublieme pass. Roa rent richting de bal. Roa passt de bal zonder na te denken. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoA FC 66%, Forza Neftçi 34%.
SoA FC - Forza Neftçi 0:4

47e minuut.
Trumiński passt de bal zonder na te denken. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa passt de bal met de wreef. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Krzyształowicz is nu in balbezit. Maciąg begaat een overtreding. Krzyształowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frygier met een snel genomen vrije trap. Daniel is nu in balbezit. Garner onderschept slim de pass. Garner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Inworp. Orucoğlu komt het veld opgelopen.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niţulescu trapt de bal weg. Apostolescu kopt de bal weg. Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg geeft een lange en hoge pass. Niţulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Forza Neftçi 0:5

58e minuut.
Kiermasz onderschept slim de pass. Rezoagli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiermasz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trumiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kiermasz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rezoagli kopt de bal weg. Klungelig pakt Trumiński de bal. Trumiński speelt de bal door. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Maciąg is nu in balbezit. Maciąg geeft de bal voor. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz draait met de bal, schiet en ... Rezoagli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Forza Neftçi 0:6

82e minuut.
Maciąg passt de bal met de wreef. Trumiński rent richting de bal. Trumiński passt de bal in één keer door. Kiermasz heeft problemen om de bal te vangen. Kiermasz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rufete rent richting de bal. Paal!

86e minuut.
Kiermasz probeert naar een medespeler te passen. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg geeft de bal voor. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz schiet op doel. Niţulescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Forza Neftçi 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoA FC 64%, Forza Neftçi 36%.
SoA FC - Forza Neftçi 0:7