Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ICHERISHEHER FK SoA FC
atack Tactiek Wings
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 36.6
excellent Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen poor


7e minuut.
Greaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Greaves passt de bal in één keer door. Nosović probeert naar een medespeler te passen. Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Frygier probeert de bal met de borst te controleren. Greaves geeft de bal voor. Rufete heeft problemen om de bal te vangen. Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov draait met de bal, schiet en ... Niţulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Nosović rent richting de bal. Nosović geeft een hoge lob. Daar is Frygier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mersnik is nu in balbezit. Mersnik schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Krzyształowicz probeert naar een medespeler te passen. Piech rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cristaldo. Piech wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Mersnik passt de bal in één keer door. Nosović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosović passt de bal met de wreef. Markov is nu in balbezit. Markov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rufete rent richting de bal. Rufete geeft een lange en hoge pass. Cristaldo kopt de bal weg. Greaves heeft problemen om de bal te vangen. Greaves haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy geeft een lange en hoge pass. Săpunaru geeft een lange en hoge pass. Mersnik krijgt zijn hoofd ertegen. Roy probeert de bal aan de voet te houden. Niţulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frygier met een sublieme pass. Niţulescu heeft problemen om de bal te vangen. Markov is nu in balbezit. Markov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - SoA FC 1:0

30e minuut.
Guerriero met een sublieme pass. Matyjasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech begaat een overtreding. Piech krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Klungelig pakt Rezoagli de bal. Greaves is nu in balbezit. Greaves passt de bal met de wreef. Mersnik heeft problemen om de bal te vangen. Mersnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Apostolescu rent richting de bal. Greaves onderschept slim de pass. Greaves geeft de bal voor. Markov rent richting de bal. Markov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - SoA FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ICHERISHEHER FK 30%, SoA FC 70%.
ICHERISHEHER FK - SoA FC 2:0

52e minuut.
Pachowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Pachowicz geeft een hoge lob. Rezoagli kopt de bal weg. Mersnik rent richting de bal. Mersnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Guerriero de bal onder controle te krijgen. Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Markov de bal. Markov draait met de bal, schiet en ... Niţulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - SoA FC 3:0

63e minuut.
Frygier rent richting de bal. Matsuda rent richting de bal. Matsuda speelt de bal door. Krzyształowicz rent richting de bal. Krzyształowicz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov geeft een hoge lob. Daar is Mersnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mersnik schiet op doel. Niţulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - SoA FC 4:0

69e minuut.
Greaves is nu in balbezit. Greaves geeft de bal voor. Markov is nu in balbezit. Markov draait met de bal, schiet en ... Niţulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - SoA FC 5:0

72e minuut.
Piech rent richting de bal. Piech passt de bal met de wreef. Matyjasek verovert de bal door een tackle van achteren. Guerriero is nu in balbezit. Guerriero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Garner kopt de bal weg. Krzyształowicz is nu in balbezit. Săpunaru onderschept slim de pass. Lewiński is nu in balbezit. Lewiński geeft de bal voor. Niţulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Greaves kopt de bal weg. Roy controleert de bal met de borst. Mersnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersnik draait met de bal, schiet en ... Niţulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - SoA FC 6:0

82e minuut.
Rezoagli speelt de bal door. Greaves rent richting de bal. Greaves geeft de bal voor. Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lewiński kopt de bal weg. Roy heeft problemen om de bal te vangen. Roy probeert naar een medespeler te passen. Markov is nu in balbezit. Markov haalt uit met een fantastische trap. Niţulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Roy rent richting de bal. Mersnik onderschept slim de pass. Mersnik passt de bal zonder na te denken. Markov is nu in balbezit. Markov draait met de bal, schiet en ... Niţulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ICHERISHEHER FK 23%, SoA FC 77%.
ICHERISHEHER FK - SoA FC 6:0