Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Neftçi SuMqAyIt Sb
Neftçi 3-5-2 Tactiek counter attack
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 58.3
solid Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Bakero met een sublieme pass. Szemoński controleert de bal met de borst. Kiermasz onderschept slim de pass. Kiermasz geeft een hoge lob. Orucoğlu kopt de bal weg. Le Chenadec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Le Chenadec speelt de bal door. Trumiński kopt de bal weg. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz draait met de bal, schiet en ... Le Chenadec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Colombrini is nu in balbezit. Kazımov verovert de bal door een tackle van achteren. Vuchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazımov onderschept slim de pass. Kazımov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daniel heeft problemen om de bal te vangen. Kazımov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazımov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Rabutla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trumiński. Rabutla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szemoński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rabutla bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabutla passt de bal in één keer door. Szemoński heeft problemen om de bal te vangen. Szemoński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tolevski geeft de bal voor. Trumiński probeert naar een medespeler te passen. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - SuMqAyIt Sb 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Neftçi 62%, SuMqAyIt Sb 38%.
Forza Neftçi - SuMqAyIt Sb 1:0

47e minuut.
Żuraw kopt de bal weg. Trumiński rent richting de bal. Trumiński passt de bal in één keer door. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Butlewski speelt de bal door. Rabutla bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabutla geeft een hoge lob. Kazımov is nu in balbezit. Kazımov schiet op doel. Bakero bokst de bal weg. Vuchev heeft problemen om de bal te vangen. Żuraw is nu in balbezit. Żuraw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forza Neftçi - SuMqAyIt Sb 1:1

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Selmani komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Colombrini verovert de bal door een tackle van achteren. Colombrini geeft de bal voor. Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg haalt uit met een fantastische trap. Le Chenadec probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Butlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Butlewski passt de bal in één keer door. Żuraw bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuraw schiet op doel. Bakero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - SuMqAyIt Sb 1:2

81e minuut.
Məlikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuraw verovert de bal door een tackle van achteren. Żuraw probeert naar een medespeler te passen. Selmani is nu in balbezit. Selmani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - SuMqAyIt Sb 1:3

83e minuut.
Szemoński speelt de bal door. Tolevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maciąg krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Szemoński geeft een hoge lob. Daniel is nu in balbezit. Daniel geeft de bal voor. Żuraw bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuraw schiet op doel. Bakero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Rabutla is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabutla met een snelle inworp. Żuraw bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuraw draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Szemoński passt de bal met de wreef. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg probeert naar een medespeler te passen. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - SuMqAyIt Sb 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Neftçi 55%, SuMqAyIt Sb 45%.
Forza Neftçi - SuMqAyIt Sb 2:3