Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuMqAyIt Sb Forza Neftçi
counter attack Tactiek Neftçi 3-5-2
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 53.3
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Məlikov passt de bal in één keer door. Əlizadə met een sublieme pass. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Məlikov onderschept slim de pass. Əlizadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlizadə probeert naar een medespeler te passen. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Xasaylı met een sublieme pass. Rayzer is nu in balbezit. Rayzer passt de bal zonder na te denken. Kazımov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazımov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Damanakis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tolevski komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Rabutla is nu in balbezit. Rabutla geeft een lange en hoge pass. Daar is Żuraw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuraw haalt uit met een fantastische trap. Bakero probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Delac geeft een lange en hoge pass. Maciąg heeft problemen om de bal te vangen. Maciąg geeft de bal voor. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz draait met de bal, schiet en ... Le Chenadec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Tolevski ... Strafschop! Tolevski krijgt een gele kaart. Kiermasz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kiermasz neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Forza Neftçi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuMqAyIt Sb 42%, Forza Neftçi 58%.
SuMqAyIt Sb - Forza Neftçi 0:1

51e minuut.
Muntenuş rent richting de bal. Orucoğlu is nu in balbezit. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş schiet op doel. Le Chenadec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Xasaylı onderschept slim de pass. Xasaylı passt de bal met de wreef. Delac onderschept slim de pass. Rabutla is nu in balbezit. Rabutla geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg passt de bal in één keer door. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz haalt uit met een fantastische trap. Le Chenadec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Forza Neftçi 0:2

64e minuut.
Żuraw speelt de bal door. Rabutla rent richting de bal. Rabutla passt de bal in één keer door. Żuraw bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuraw schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Selmani komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Rayzer geeft een hoge lob. Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniel geeft de bal voor. Maciąg rent richting de bal. Maciąg haalt uit met een fantastische trap. Le Chenadec bokst de bal weg. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Forza Neftçi 0:3

88e minuut.
Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş speelt de bal door. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz schiet op doel. Le Chenadec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - Forza Neftçi 0:4

89e minuut.
Xasaylı rent richting de bal. Xasaylı passt de bal met de wreef. Żuraw kan de bal niet met de borst controleren. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz schiet op doel. Le Chenadec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuMqAyIt Sb 46%, Forza Neftçi 54%.
SuMqAyIt Sb - Forza Neftçi 0:4