Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuMqAyIt Sb SoA FC
counter attack Tactiek Wings
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 35.6
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen zwak


5e minuut.
Rayzer probeert naar een medespeler te passen. Rezoagli heeft problemen om de bal te vangen. Rayzer is nu in balbezit. Rayzer geeft een lange en hoge pass. Żuraw springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - SoA FC 1:0

8e minuut.
Xasaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Xasaylı passt de bal zonder na te denken. Damanakis met een sublieme pass. Żuraw is nu in balbezit. Żuraw schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - SoA FC 2:0

14e minuut.
De Paperis passt de bal zonder na te denken. Rayzer rent richting de bal. Rayzer probeert naar een medespeler te passen. Kazımov is nu in balbezit. Kazımov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Xasaylı passt de bal met de wreef. Żuraw is nu in balbezit. Matsuda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Żuraw is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Xasaylı legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Niţulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Xasaylı passt de bal zonder na te denken. Rayzer rent richting de bal. Rayzer geeft de bal voor. Roy is nu in balbezit. Żuraw verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rayzer kan de bal niet met de borst controleren. Guerriero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayzer onderschept slim de pass. Rayzer geeft een lange en hoge pass. Żuraw maakt een snoekduik en kopt de bal. Niţulescu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rayzer rent richting de bal. Rayzer probeert naar een medespeler te passen. Żuraw bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuraw schiet op doel. Niţulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - SoA FC 3:0

30e minuut.
Rayzer rent richting de bal. Rayzer geeft de bal voor. Żuraw rent richting de bal. Żuraw haalt uit met een fantastische trap. Rufete probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Szemoński passt de bal in één keer door. Rayzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayzer met een sublieme pass. Kazımov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazımov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Rezoagli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rayzer met een snelle inworp. Szemoński geeft een hoge lob. Żuraw krijgt zijn hoofd ertegen. Niţulescu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rayzer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Żuraw kan de bal niet met de borst controleren. Żuraw haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rufete de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Rabutla passt de bal in één keer door. Xasaylı rent richting de bal. Xasaylı speelt de bal door. Kazımov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazımov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ulvestad verovert de bal door een tackle van achteren. Ulvestad geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rezoagli de bal. Kazımov onderschept slim de pass. Kazımov schiet op doel. Niţulescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuMqAyIt Sb 21%, SoA FC 79%.
SuMqAyIt Sb - SoA FC 3:0

48e minuut.
Frygier kopt de bal weg. Golyatkin controleert de bal met de borst. Garner begaat een overtreding. Garner krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Apostolescu passt de bal in één keer door. Daar is Rayzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rayzer probeert naar een medespeler te passen. Żuraw rent richting de bal. Żuraw schiet op doel. Niţulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - SoA FC 4:0

56e minuut.
Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński passt de bal zonder na te denken. Rayzer is nu in balbezit. Rayzer geeft een hoge lob. Żuraw maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Rayzer is nu in balbezit. Rayzer probeert naar een medespeler te passen. Kazımov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazımov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - SoA FC 5:0

63e minuut.
Piech probeert de bal met de borst te controleren. Rayzer is nu in balbezit. Rayzer geeft een lange en hoge pass. Żuraw controleert de bal met de borst. Żuraw draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuMqAyIt Sb - SoA FC 6:0

68e minuut.
Xasaylı kopt de bal weg. Rezoagli geeft een hoge lob. Rabutla kopt de bal weg. Żuraw is nu in balbezit. Żuraw draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Selmani komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Frygier kopt de bal weg. Rabutla kan de bal niet met de borst controleren. Rabutla met een sublieme pass. Żuraw bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuraw schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De Paperis geeft een lange en hoge pass. Selmani kopt de bal weg. Żuraw rent richting de bal. Selmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Ulvestad onderschept slim de pass. Rayzer is nu in balbezit. Rayzer passt de bal zonder na te denken. Selmani is nu in balbezit. Selmani geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tolevski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Ulvestad geeft een hoge lob. Rayzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayzer probeert naar een medespeler te passen. Selmani rent richting de bal. Selmani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuMqAyIt Sb 16%, SoA FC 84%.
SuMqAyIt Sb - SoA FC 6:0