Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SoA FC SuMqAyIt Sb
Wings Tactiek counter attack
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
37 gemiddelde waardering 55.8
redelijk Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


15e minuut.
Ulvestad maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kazımov kopt de bal weg. Żuraw is nu in balbezit. Żuraw schiet op doel. Niţulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - SuMqAyIt Sb 0:1

19e minuut.
Xasaylı verovert de bal door een tackle van achteren. Xasaylı met een sublieme pass. Żuraw rent richting de bal. Kazımov is nu in balbezit. Kazımov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Żuraw bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuraw draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - SuMqAyIt Sb 0:2

20e minuut.
Szemoński geeft een lange en hoge pass. Żuraw kopt de bal weg. Kazımov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazımov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - SuMqAyIt Sb 0:3

25e minuut.
Ulvestad rent richting de bal. Rayzer is nu in balbezit. Rayzer passt de bal zonder na te denken. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rabutla speelt de bal door. Daar is Xasaylı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xasaylı speelt de bal door. Kazımov is nu in balbezit. Kazımov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Golyatkin speelt de bal door. Rabutla bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabutla met een sublieme pass. Kazımov is nu in balbezit. Kazımov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rayzer is nu in balbezit. Rayzer geeft een hoge lob. Daar is Żuraw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuraw schiet op doel. Rufete probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - SuMqAyIt Sb 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoA FC 68%, SuMqAyIt Sb 32%.
SoA FC - SuMqAyIt Sb 0:4

55e minuut.
Xasaylı is nu in balbezit. Xasaylı passt de bal met de wreef. Żuraw is nu in balbezit. Kazımov rent richting de bal. Kazımov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Garner controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Selmani komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Żuraw is nu in balbezit. Żuraw passt de bal in één keer door. Rabutla bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabutla passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rezoagli de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Żuraw bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuraw passt de bal zonder na te denken. Selmani rent richting de bal. Selmani haalt uit met een fantastische trap. Niţulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - SuMqAyIt Sb 0:5

72e minuut.
Apostolescu rent richting de bal. Damanakis onderschept slim de pass. Damanakis probeert naar een medespeler te passen. Rayzer rent richting de bal. Rayzer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Niţulescu met een sublieme pass. Rayzer heeft problemen om de bal te vangen. Rayzer passt de bal met de wreef. Selmani rent richting de bal. Selmani haalt uit met een fantastische trap. Niţulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Selmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmani geeft een lange en hoge pass. Daar is Frygier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuraw is nu in balbezit. Żuraw schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Damanakis geeft de bal voor. Selmani is nu in balbezit. Żuraw bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmani rent richting de bal. Selmani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tolevski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Inworp. Krzyształowicz met de inworp. Golyatkin rent richting de bal. Garner verovert de bal door een tackle van achteren. Garner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoA FC 70%, SuMqAyIt Sb 30%.
SoA FC - SuMqAyIt Sb 0:5