Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Neftçi ICHERISHEHER FK
Neftçi 3-5-2 Tactiek atack
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
25 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.2 gemiddelde waardering 52.8
excellent Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş passt de bal in één keer door. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz draait met de bal, schiet en ... Pachowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Roa met een sublieme pass. Trumiński is nu in balbezit. Trumiński probeert naar een medespeler te passen. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Vuchev onderschept slim de pass. Vuchev met een sublieme pass. Maciąg is nu in balbezit. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - ICHERISHEHER FK 1:0

7e minuut.
Roa met een sublieme pass. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş passt de bal zonder na te denken. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz schiet op doel. Yánez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Nosović met een sublieme pass. Trumiński rent richting de bal. Trumiński passt de bal met de wreef. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Muntenuş probeert naar een medespeler te passen. Trumiński probeert naar een medespeler te passen. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - ICHERISHEHER FK 2:0

22e minuut.
Muntenuş met een sublieme pass. Kiermasz rent richting de bal. Cristaldo is nu in balbezit. Kiermasz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiermasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - ICHERISHEHER FK 3:0

25e minuut.
Daar is Pachowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristaldo speelt de bal door. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz draait met de bal, schiet en ... Yánez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Plotnikov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maciąg met de inworp. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş draait met de bal, schiet en ... Yánez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Lewiński probeert de bal aan de voet te houden. Trumiński is nu in balbezit. Trumiński geeft de bal voor. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - ICHERISHEHER FK 4:0

28e minuut.
Roa passt de bal zonder na te denken. Maciąg is nu in balbezit. Nosović begaat een overtreding. Nosović krijgt een gele kaart. Maciąg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roa met een snel genomen vrije trap. Greaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiermasz draait met de bal, schiet en ... Yánez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Matyjasek is nu in balbezit. Matyjasek passt de bal zonder na te denken. Trumiński geeft de bal voor. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - ICHERISHEHER FK 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Neftçi 39%, ICHERISHEHER FK 61%.
Forza Neftçi - ICHERISHEHER FK 5:0

57e minuut.
Muntenuş geeft een lange en hoge pass. Lewiński probeert naar een medespeler te passen. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş schiet op doel. Yánez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - ICHERISHEHER FK 6:0

60e minuut.
Nosović is nu in balbezit. Nosović passt de bal met de wreef. Trumiński probeert naar een medespeler te passen. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz haalt uit met een fantastische trap. Yánez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Colombrini passt de bal met de wreef. Roa met een sublieme pass. Trumiński rent richting de bal. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Orucoğlu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Nosović is nu in balbezit. Nosović geeft de bal voor. Məlikov probeert de bal met de borst te controleren. Greaves geeft een lange en hoge pass. Mersnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Maciąg de bal. Roa rent richting de bal. Roa passt de bal met de wreef. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Ayibov komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Plotnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş onderschept slim de pass. Cristaldo rent richting de bal. Muntenuş onderschept slim de pass. Muntenuş draait met de bal, schiet en ... Yánez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Trumiński kopt de bal weg. Pachowicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayibov. Ayibov krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Mersnik passt de bal zonder na te denken. Matyjasek geeft een hoge lob. Vuchev kan de bal niet met de borst controleren. Markov rent richting de bal. Markov schiet op doel. Bakero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Neftçi 47%, ICHERISHEHER FK 53%.
Forza Neftçi - ICHERISHEHER FK 6:0