Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lietuva U21 Srbija U21
seek and destroy Tactiek 5221
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 50.8
good Schieten good
good Passen good
excellent Verdedigen solid


22e minuut.
Mačianskas rent richting de bal. Končarević begaat een overtreding. Mačianskas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Račkauskis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mačianskas krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Stanković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Čečenikovas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mačianskas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Stanković maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Manajenkovas heeft problemen om de bal te vangen. Perić is nu in balbezit. Perić geeft een lange en hoge pass. Vlahović maakt een snoekduik en kopt de bal. Elsonas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva U21 63%, Srbija U21 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lietuva U21 - Srbija U21 0:0

46e minuut.
Božinović komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ezelskis rent richting de bal. Mačianskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanković verovert de bal door een tackle van achteren. Ezelskis verovert de bal door een tackle van achteren. Ezelskis schiet op doel. Virić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Čečenikovas is nu in balbezit. Čečenikovas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tapušković de bal. Tapušković geeft de bal voor. Račkauskis geeft de bal voor. Virić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuokštas komt het veld opgelopen. Sasimas komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Perić geeft een hoge lob. Būbelis heeft problemen om de bal te vangen. Vlahović is nu in balbezit. Vlahović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Srbija U21 0:1

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arsenić komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Eitvydas rent richting de bal. Tucaković onderschept slim de pass. Tucaković geeft de bal voor. Arsenić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Srbija U21 0:2

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puiðys komt het veld opgelopen. Bukumirović komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Račkauskis is nu in balbezit. Račkauskis met een sublieme pass. Končarević is nu in balbezit. Puiðys verovert de bal door een tackle van achteren. Puiðys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Račkauskis speelt de bal door. Sasimas heeft problemen om de bal te vangen. Sasimas probeert naar een medespeler te passen. Kuokštas rent richting de bal. Kuokštas geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Puiðys maakt een snoekduik en kopt de bal. Virić bokst de bal weg.

82e minuut.
Perić heeft problemen om de bal te vangen. Eitvydas verovert de bal door een tackle van achteren. Eitvydas geeft een hoge lob. Kuokštas rent richting de bal. Kuokštas schiet op doel. Virić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Puiðys heeft problemen om de bal te vangen. Ezelskis is nu in balbezit. Ezelskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva U21 - Srbija U21 1:2

88e minuut.
Antonović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Eitvydas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsenić is nu in balbezit. Arsenić draait met de bal, schiet en ... Elsonas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva U21 55%, Srbija U21 45%.
Lietuva U21 - Srbija U21 1:2