Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-06-23 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: lostreces Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
lostreces Sance C.F.
www Tactiek OFF443
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 9
44.9 gemiddelde waardering 37.3
good Schieten good
good Passen average
adequate Verdedigen adequate


8e minuut.
Kousis speelt de bal door. Gębała rent richting de bal. Gębała passt de bal zonder na te denken. Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz geeft de bal voor. Annunziata heeft problemen om de bal te vangen. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Văn Vương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beljak is nu in balbezit. Beljak geeft een lange en hoge pass. Andere bereikt de bal nog maar net als eerste. Andere schiet op doel. Sarna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Aradi probeert de bal aan de voet te houden. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Resino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toledo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Toledo kan niet meer verder spelen. Mercz komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Domenech neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lostreces 31%, Sance C.F. 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lostreces - Sance C.F. 0:0

47e minuut.
Aradi neemt vlug de vrije trap. Zwojnica kopt de bal weg. Daar is Dinu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andere is nu in balbezit. Andere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Sarna speelt de bal door. Gębała is nu in balbezit. Gębała geeft de bal voor. Kopacz kopt de bal weg. Daar is Zwojnica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Myśliszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dinu rent richting de bal. Dinu passt de bal zonder na te denken. Kopacz rent richting de bal. Kopacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kopacz geeft de bal voor. Serafín kopt de bal weg. Dinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinu geeft de bal voor. Bălcescu probeert de bal aan de voet te houden. Sarna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Kousis onderschept slim de pass. Kousis met een sublieme pass. Myśliszewski is nu in balbezit. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Buitenspel voor Domenech. Goede buitenspelval van de verdediging. Resino maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica schiet op doel. Sarna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lostreces - Sance C.F. 1:0

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zwojnica stond buitenspel. Petit maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mercz rent richting de bal. Mercz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lostreces - Sance C.F. 1:1

85e minuut.
Arconada passt de bal zonder na te denken. Gębała verovert de bal door een tackle van achteren. Resino rent richting de bal. Mercz verovert de bal door een tackle van achteren. Mercz haalt uit met een fantastische trap. Bradu bokst de bal weg.

88e minuut.
Kousis is nu in balbezit. Kousis geeft een hoge lob. Kopacz heeft problemen om de bal te vangen. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica schiet op doel. Sarna bokst de bal weg.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sarna met een harde bal richting middenveld. Resino kopt de bal weg. Kopacz rent richting de bal. Kopacz schiet op doel. Sarna bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kopacz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zwojnica springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lostreces 35%, Sance C.F. 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lostreces - Sance C.F. 1:1