Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-28 19:22
  • Competitiewedstrijd: kosby
  • Stadion: Kickers-Platz
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
StuttgarterKickers VFL WOLFSUBRG
4-3-2-1 Tactiek FCP
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.8 gemiddelde waardering 46.6
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen goed
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Daveri kopt de bal weg. Viscol probeert naar een medespeler te passen. Daveri speelt de bal door. Łuczak is nu in balbezit. Łuczak schiet op doel. Viscol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
StuttgarterKickers - VFL WOLFSUBRG 0:1

6e minuut.
Coring rent richting de bal. Freschi is nu in balbezit. Łuczak rent richting de bal. Freschi is nu in balbezit. Freschi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Freschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinbier onderschept slim de pass. Feinbier met een sublieme pass. Llanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dorożyński kopt de bal weg. Mondragón rent richting de bal. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón verovert de bal door een tackle van achteren. Mondragón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Viscol trapt de bal weg. Lema kopt de bal weg. Łuczak rent richting de bal. Łuczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
StuttgarterKickers - VFL WOLFSUBRG 0:2

14e minuut.
Łuczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łuczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daveri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Mondragón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mondragón schiet op doel. Viscol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
StuttgarterKickers - VFL WOLFSUBRG 0:3

17e minuut.
Quintana Fernández rent richting de bal. Dorożyński verovert de bal door een tackle van achteren. Dorożyński passt de bal met de wreef. Daar is Mondragón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mondragón geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Freschi passt de bal zonder na te denken. Lema is nu in balbezit. Lema passt de bal in één keer door. Freschi geeft een hoge lob. Mondragón krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
StuttgarterKickers - VFL WOLFSUBRG 0:4

31e minuut.
Dorożyński rent richting de bal. Lema bereikt de bal nog maar net als eerste. Lema geeft de bal voor. Łuczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
StuttgarterKickers - VFL WOLFSUBRG 0:5

33e minuut.
Lema bereikt de bal nog maar net als eerste. Lema haalt uit met een fantastische trap. Tuvaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Łuczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mondragón rent richting de bal. Mondragón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
StuttgarterKickers - VFL WOLFSUBRG 0:6

34e minuut.
Osipowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dorożyński met een snelle inworp. Klungelig pakt Mondragón de bal. Mondragón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
StuttgarterKickers - VFL WOLFSUBRG 0:7

35e minuut.
Daar is Daveri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daveri passt de bal met de wreef. Mondragón is nu in balbezit. Mondragón draait met de bal, schiet en ... Viscol werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Osipowicz de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dorożyński zal de hoekschop nemen. Łuczak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
StuttgarterKickers - VFL WOLFSUBRG 0:8

45e minuut.
Klungelig pakt Osipowicz de bal. Kociha is nu in balbezit. Kociha speelt de bal door. Łuczak is nu in balbezit. Łuczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Viscol met een harde bal richting middenveld. Daveri kopt de bal weg. Coring is nu in balbezit. Łuczak verovert de bal door een tackle van achteren. Łuczak draait met de bal, schiet en ... Viscol bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StuttgarterKickers 72%, VFL WOLFSUBRG 28%.
StuttgarterKickers - VFL WOLFSUBRG 0:8

46e minuut.
Łapiński komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorożyński geeft de bal voor. Łuczak is nu in balbezit. Łuczak haalt uit met een fantastische trap. Viscol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
StuttgarterKickers - VFL WOLFSUBRG 0:9

51e minuut.
Lema met een sublieme pass. Klungelig pakt Freschi de bal. Freschi speelt de bal door. Łuczak is nu in balbezit. Łuczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Freschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring begaat een overtreding. Freschi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daveri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Łuczak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Soltész geeft de bal voor. Inworp. Łapiński met de inworp. Quintana Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana Fernández geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón geeft een hoge lob. Łuczak is nu in balbezit. Łuczak schiet op doel. Viscol werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
StuttgarterKickers - VFL WOLFSUBRG 0:10

74e minuut.
Dorożyński probeert de bal aan de voet te houden. Łapiński geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Daveri de bal onder controle te krijgen. Llanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanos haalt uit met een fantastische trap. Zancu bokst de bal weg.

81e minuut.
Mondragón is nu in balbezit. Jimenez Ortiz maakt een afschuwelijke overtreding. Mondragón raakt geblesseerd tijdens het duel. Daveri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Łuczak kopt de bal weg. Mondragón probeert de bal aan de voet te houden. Lema is nu in balbezit. Lema haalt uit met een fantastische trap. Viscol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Lema bereikt de bal nog maar net als eerste. Lema passt de bal in één keer door. Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón schiet op doel. Viscol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
StuttgarterKickers - VFL WOLFSUBRG 0:11

84e minuut.
Feinbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Feinbier geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Freschi de bal onder controle te krijgen. Mondragón rent richting de bal. Mondragón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StuttgarterKickers 63%, VFL WOLFSUBRG 37%.
StuttgarterKickers - VFL WOLFSUBRG 0:11