Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-06-30 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Łubin F.C. Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Łubin F.C. BobaS
koks Tactiek 4-2-3-1
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 41.7
solid Schieten average
good Passen good
good Verdedigen good


27e minuut.
Zaorski geeft een hoge lob. Inworp. Kulikowski met een snelle inworp. Bale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Kulikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bale probeert naar een medespeler te passen. Krachel speelt de bal door. Matoso Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoso Aguilar draait met de bal, schiet en ... Porumbel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Bale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale passt de bal met de wreef. Zaorski is nu in balbezit. Matoso Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Matoso Aguilar draait met de bal, schiet en ... Porumbel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łubin F.C. 45%, BobaS 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Łubin F.C. - BobaS 0:0

49e minuut.
Claudiano passt de bal met de wreef. MacGilvernock is nu in balbezit. MacGilvernock geeft een lange en hoge pass. Łakomski is nu in balbezit. Łakomski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bruton kopt de bal weg. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski probeert naar een medespeler te passen. Vianna is nu in balbezit. Vianna haalt uit met een fantastische trap. Porumbel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Farrèr is nu in balbezit. Matoso Aguilar onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bale passt de bal in één keer door. Krachel geeft de bal voor. Vianna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianna draait met de bal, schiet en ... Porumbel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - BobaS 1:0

69e minuut.
Kulikowski is nu in balbezit. Kulikowski geeft een hoge lob. Farrèr kan de bal niet met de borst controleren. Matoso Aguilar rent richting de bal. Matoso Aguilar draait met de bal, schiet en ... Porumbel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kulikowski is nu in balbezit. Kulikowski geeft een lange en hoge pass. Matoso Aguilar is nu in balbezit. Bruton rent richting de bal. Krachel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bale geeft de bal voor. Matoso Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrèr bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoso Aguilar onderschept slim de pass. Matoso Aguilar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gronowski met een sublieme pass. Kulikowski geeft een hoge lob. Matoso Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoso Aguilar geeft een hoge lob. Vianna maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łubin F.C. 36%, BobaS 64%.
Łubin F.C. - BobaS 1:0