Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Artsakh Goris JR
3412 Tactiek kyores
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
42.8 gemiddelde waardering 36.9
solid Schieten average
solid Passen good
average Verdedigen good


26e minuut.
Gioga rent richting de bal. Gioga passt de bal zonder na te denken. Martirosyan probeert naar een medespeler te passen. Drakić is nu in balbezit. Drakić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Artsakh - Goris JR 1:0

29e minuut.
Gabrielyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohanyan rent richting de bal. Met opzet legt Gabrielyan zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Gabrielyan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gabrielyan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Mashouryan geeft een lange en hoge pass. Drakić heeft problemen om de bal te vangen. Martirosyan speelt de bal door. Gioga heeft problemen om de bal te vangen. Gioga schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Ojaxyan kopt de bal weg. Gioga is nu in balbezit. Gioga passt de bal zonder na te denken. Drakić rent richting de bal. Drakić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Październik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pflaumer verovert de bal door een tackle van achteren. Pflaumer passt de bal met de wreef. Kenosyan is nu in balbezit. Kenosyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Ohanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gioga. Ohanyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Artsruni met een snel genomen vrije trap. Zatikyan kopt de bal weg. Pflaumer rent richting de bal. Kordík rent richting de bal. Kordík geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Artsakh 43%, Goris JR 57%.
SC Artsakh - Goris JR 1:0

47e minuut.
Ojaxyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tankyan de bal. Tankyan geeft een lange en hoge pass. Gioga rent richting de bal. Gioga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Drakić rent richting de bal. Pflaumer onderschept slim de pass. Pflaumer met een sublieme pass. Nalbandyan heeft problemen om de bal te vangen. Nalbandyan schiet op doel. Urruti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Tankyan geeft een hoge lob. Artsruni kan de bal niet met de borst controleren. Martirosyan speelt de bal door. Drakić rent richting de bal. Drakić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirosyan passt de bal met de wreef. Drakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakić haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Artsakh - Goris JR 2:0

60e minuut.
Martirosyan onderschept slim de pass. Martirosyan passt de bal in één keer door. Gioga heeft problemen om de bal te vangen. Gioga draait met de bal, schiet en ... Zakaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Artsakh - Goris JR 3:0

67e minuut.
Gioga onderschept slim de pass. Gioga passt de bal in één keer door. Martirosyan probeert naar een medespeler te passen. Tankyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tankyan geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Drakić krijgt zijn hoofd ertegen. Zakaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Artsakh - Goris JR 4:0

69e minuut.
Gioga passt de bal met de wreef. Batty rent richting de bal. Drakić verovert de bal door een tackle van achteren. Drakić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Artsakh - Goris JR 5:0

79e minuut.
Tovmassyan trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Gioga de bal. Met opzet legt Ohanyan zijn tegenspeler op de grond. Ohanyan krijgt een gele kaart. Gioga raakt geblesseerd tijdens het duel. Gioga met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Inworp. Ojaxyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirosyan haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SC Artsakh - Goris JR 6:0

87e minuut.
Drakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirosyan probeert naar een medespeler te passen. Tankyan met een sublieme pass. Drakić is nu in balbezit. Drakić geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Artsakh - Goris JR 7:0

90e minuut.
Nalbandyan rent richting de bal. Nalbandyan passt de bal in één keer door. Pflaumer is nu in balbezit. Pflaumer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Październik de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Artsakh 27%, Goris JR 73%.
SC Artsakh - Goris JR 7:0