Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Górnik Piaski Հայաստան
lol Tactiek փորձ-փոր
65% Balbezit 35%
20% Spel op eigen helft 80%
47 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
52.9 gemiddelde waardering 25.6
formidable Schieten weak
very good Passen weak
very good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Røstad passt de bal zonder na te denken. Kavouras is nu in balbezit. Kavouras passt de bal zonder na te denken. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Piesiura passt de bal met de wreef. Kavouras rent richting de bal. Daar is Kavouras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kavouras geeft de bal voor. Nadolsky krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boyajyan kopt de bal weg. Daar is Piesiura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesiura geeft een lange en hoge pass. Røstad springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Hamboyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura verovert de bal door een tackle van achteren. Piesiura speelt de bal door. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - Հայաստան 1:0

8e minuut.
Kavouras geeft de bal voor. Vardanyan kopt de bal weg. Kavouras controleert de bal met de borst. Kavouras geeft een lange en hoge pass. Røstad springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Goluža passt de bal met de wreef. Piesiura heeft problemen om de bal te vangen. Piesiura passt de bal zonder na te denken. Kavouras rent richting de bal. Kavouras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Gunev is nu in balbezit. Gunev passt de bal zonder na te denken. Kavouras is nu in balbezit. Kavouras geeft de bal voor. Nadolsky krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - Հայաստան 2:0

16e minuut.
Gunev passt de bal met de wreef. Kavouras is nu in balbezit. Kavouras passt de bal zonder na te denken. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kavouras rent richting de bal. Kavouras met een sublieme pass. Pulido rent richting de bal. Røstad verovert de bal door een tackle van achteren. Røstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - Հայաստան 3:0

21e minuut.
Hamboyan rent richting de bal. Gunev onderschept slim de pass. Gunev probeert naar een medespeler te passen. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Voskanyan geeft een hoge lob. Inworp. Kavouras met een snelle inworp. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kavouras probeert naar een medespeler te passen. Gunev probeert naar een medespeler te passen. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky draait met de bal, schiet en ... Sekoyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - Հայաստան 4:0

24e minuut.
Røstad rent richting de bal. Røstad passt de bal in één keer door. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky schiet op doel. Sekoyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - Հայաստան 5:0

26e minuut.
Nadolsky verovert de bal door een tackle van achteren. Hamboyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nadolsky is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goluža zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nadolsky krijgt zijn hoofd ertegen. Sekoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Kavouras passt de bal zonder na te denken. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad passt de bal in één keer door. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hamboyan is nu in balbezit. Piesiura onderschept slim de pass. Piesiura geeft een lange en hoge pass. Røstad is nu in balbezit. Røstad haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Piesiura met een sublieme pass. Goluža heeft problemen om de bal te vangen. Goluža passt de bal in één keer door. Kavouras rent richting de bal. Kavouras draait met de bal, schiet en ... Sekoyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - Հայաստան 6:0

39e minuut.
Gunev rent richting de bal. Gunev probeert naar een medespeler te passen. Piesiura speelt de bal door. Kavouras rent richting de bal. Kavouras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Voskanyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piesiura met de inworp. Kavouras geeft een hoge lob. Pulido kan de bal niet met de borst controleren. Sekoyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pulido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Røstad rent richting de bal. Røstad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - Հայաստան 7:0

45e minuut.
Noubaryan passt de bal in één keer door. Daar is Hamboyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad haalt uit met een fantastische trap. Sekoyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - Հայաստան 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Górnik Piaski 14%, Հայաստան 86%.
K.S. Górnik Piaski - Հայաստան 8:0

57e minuut.
Goluža verovert de bal door een tackle van achteren. Goluža speelt de bal door. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Røstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Røstad schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - Հայաստան 9:0

60e minuut.
Hovhannisyan geeft een lange en hoge pass. Gunev controleert de bal met de borst. Gunev passt de bal met de wreef. Kavouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavouras haalt uit met een fantastische trap. Sekoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Pulido geeft een lange en hoge pass. Cosmescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Boyajyan de bal. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky haalt uit met een fantastische trap. Sekoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Cosmescu kopt de bal weg. Daar is Hovhannisyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gunev probeert naar een medespeler te passen. Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - Հայաստան 10:0

66e minuut.
Goluža passt de bal met de wreef. Daar is Gunev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gunev geeft een lange en hoge pass. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hovhannisyan kopt de bal weg. Goluža geeft een hoge lob. Daar is Boyajyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Boyajyan de bal. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura passt de bal in één keer door. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Voskanyan heeft problemen om de bal te vangen. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Boyajyan trapt de bal weg. Gunev kopt de bal weg. Røstad kan de bal niet met de borst controleren. Røstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - Հայաստան 11:0

72e minuut.
Kavouras onderschept slim de pass. Kavouras passt de bal in één keer door. Røstad rent richting de bal. Røstad geeft de bal voor. Nadolsky krijgt zijn hoofd ertegen. Sekoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Sekoyan met een harde bal richting middenveld. Piesiura kopt de bal weg. Gunev heeft problemen om de bal te vangen. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - Հայաստան 12:0

80e minuut.
Nadolsky rent richting de bal. Nadolsky passt de bal met de wreef. Gunev is nu in balbezit. Daar is Gunev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gunev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kavouras passt de bal zonder na te denken. Gunev heeft problemen om de bal te vangen. Gunev met een sublieme pass. Nadolsky is nu in balbezit. Nadolsky haalt uit met een fantastische trap. Sekoyan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gunev neemt de hoekschop. Nadolsky springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Gunev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hovhannisyan rent richting de bal. Gunev verovert de bal door een tackle van achteren. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolsky haalt uit met een fantastische trap. Sekoyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - Հայաստան 13:0

88e minuut.
Hovhannisyan onderschept slim de pass. Pulido rent richting de bal. Nadolsky maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nadolsky naar de kleedkamers voor een vroege douche.

89e minuut.
Kavouras passt de bal zonder na te denken. Gunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunev draait met de bal, schiet en ... Røstad is nu in balbezit. Røstad schiet op doel. Sekoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Piaski - Հայաստան 14:0

90e minuut.
Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad passt de bal met de wreef. Gunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunev geeft een hoge lob. Røstad springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Górnik Piaski 25%, Հայաստան 75%.
K.S. Górnik Piaski - Հայաստան 14:0