Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Artsakh Հայաստան
3412 Tactiek փորձ-փոր
65% Balbezit 35%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
46.1 gemiddelde waardering 26.8
excellent Schieten average
good Passen weak
average Verdedigen poor


7e minuut.
Gioga draait met de bal, schiet en ... Hovhannisyan probeert de bal aan de voet te houden. Boyajyan rent richting de bal. Drakić onderschept slim de pass. Drakić draait met de bal, schiet en ... Sekoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Vindigas geeft een lange en hoge pass. Tankyan is nu in balbezit. Voskanyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Voskanyan krijgt een gele kaart. Tankyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gioga zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Sekoyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Artsakh - Հայաստան 1:0

29e minuut.
Noubaryan is nu in balbezit. Tankyan onderschept slim de pass. Tankyan passt de bal met de wreef. Drakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakić draait met de bal, schiet en ... Sekoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Noubaryan probeert naar een medespeler te passen. Ojaxyan is nu in balbezit. Ojaxyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gioga de bal. Gioga draait met de bal, schiet en ... Sekoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hovhannisyan is nu in balbezit. Gioga onderschept slim de pass. Gioga geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tankyan rent richting de bal. Tankyan geeft de bal voor. Hovhannisyan kan de bal niet met de borst controleren. Gioga is nu in balbezit. Gioga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Artsakh - Հայաստան 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Artsakh 32%, Հայաստան 68%.
SC Artsakh - Հայաստան 2:0

56e minuut.
Tankyan passt de bal met de wreef. Daar is Ojaxyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojaxyan probeert naar een medespeler te passen. Gioga rent richting de bal. Gioga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Artsakh - Հայաստան 3:0

60e minuut.
Ojaxyan passt de bal met de wreef. Vindigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindigas speelt de bal door. Gioga is nu in balbezit. Gioga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ojaxyan met een sublieme pass. Vindigas is nu in balbezit. Vindigas passt de bal in één keer door. Gioga rent richting de bal. Gioga schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SC Artsakh - Հայաստան 4:0

82e minuut.
Martirosyan speelt de bal door. Tankyan is nu in balbezit. Tankyan met een sublieme pass. Martirosyan rent richting de bal. Martirosyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ojaxyan passt de bal zonder na te denken. Vindigas rent richting de bal. Vindigas passt de bal in één keer door. Gioga rent richting de bal. Gioga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Październik kopt de bal weg. Martirosyan speelt de bal door. Daar is Hovhannisyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gioga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioga haalt uit met een fantastische trap. Sekoyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gioga rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Artsakh 33%, Հայաստան 67%.
SC Artsakh - Հայաստան 4:0