Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goris JR Հայաստան
kyores Tactiek փորձ-փոր
60% Balbezit 40%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 26
adequate Schieten average
good Passen weak
adequate Verdedigen poor


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arturyan met de inworp. Pflaumer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaumer geeft een hoge lob. Nalbandyan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pflaumer verovert de bal door een tackle van achteren. Pflaumer passt de bal in één keer door. Hamboyan probeert de bal aan de voet te houden. Nalbandyan is nu in balbezit. Nalbandyan haalt uit met een fantastische trap. Sekoyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Հայաստան 1:0

28e minuut.
Pflaumer kopt de bal weg. Daar is Hovhannisyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap. Sekoyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Հայաստան 2:0

35e minuut.
Hamboyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Talone de bal. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirumyan schiet op doel. Zakaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Հայաստան 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goris JR 38%, Հայաստան 62%.
Goris JR - Հայաստան 2:1

48e minuut.
Kordík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordík met een sublieme pass. Hovhannisyan heeft problemen om de bal te vangen. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel schiet op doel. Sekoyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nalbandyan heeft problemen om de bal te vangen. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel draait met de bal, schiet en ... Sekoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Sekoyan speelt de bal door. Pflaumer kopt de bal weg. Hovhannisyan heeft problemen om de bal te vangen. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel schiet op doel. Sekoyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Hovhannisyan geeft een hoge lob. Garnikyan kopt de bal weg. Nalbandyan rent richting de bal. Nalbandyan schiet op doel. Sekoyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Հայաստան 3:1

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zakaryan niet meer kan verder spelen. Mardanyan komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Arturyan probeert naar een medespeler te passen. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel passt de bal met de wreef. Nalbandyan is nu in balbezit. Nalbandyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pflaumer is nu in balbezit. Pflaumer speelt de bal door. Ştrudel rent richting de bal. Ştrudel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Հայաստան 4:1

66e minuut.
Pflaumer passt de bal met de wreef. Arturyan rent richting de bal. Arturyan passt de bal zonder na te denken. Kordík rent richting de bal. Kordík geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kordík passt de bal in één keer door. Vardanyan heeft problemen om de bal te vangen. Pflaumer speelt de bal door. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Հայաստան 5:1

76e minuut.
Garnikyan onderschept slim de pass. Garnikyan passt de bal met de wreef. Nalbandyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalbandyan schiet op doel. Sekoyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Հայաստան 6:1

80e minuut.
Garnikyan geeft een lange en hoge pass. Nalbandyan kopt de bal weg. Daar is Hovhannisyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştrudel rent richting de bal. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Հայաստան 7:1

82e minuut.
Kordík rent richting de bal. Kordík probeert naar een medespeler te passen. Nalbandyan rent richting de bal. Nalbandyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Goris JR - Հայաստան 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goris JR 31%, Հայաստան 69%.
Goris JR - Հայաստան 8:1