Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Artsakh K.S. Górnik Piaski
3412 Tactiek lol
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 44.8
adequate Schieten very good
good Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Banaszyński met de inworp. Mikuta rent richting de bal. Martirosyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mikuta roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mikuta kan niet meer verder spelen. Kavouras komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Zatikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melsom verovert de bal door een tackle van achteren. Ojaxyan is nu in balbezit. Melsom onderschept slim de pass. Melsom schiet op doel. Urruti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Kotwas geeft een lange en hoge pass. Martirosyan kopt de bal weg. Cosmescu heeft problemen om de bal te vangen. Drakić rent richting de bal. Drakić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zatikyan rent richting de bal. Zatikyan met een sublieme pass. Ojaxyan is nu in balbezit. Melsom onderschept slim de pass. Melsom schiet op doel. Urruti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Fechner rent richting de bal. Zatikyan is nu in balbezit. Melsom verovert de bal door een tackle van achteren. Melsom draait met de bal, schiet en ... Urruti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Artsakh - K.S. Górnik Piaski 0:1

25e minuut.
Kavouras is nu in balbezit. Kavouras passt de bal met de wreef. Melsom heeft problemen om de bal te vangen. Melsom haalt uit met een fantastische trap. Urruti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Artsakh - K.S. Górnik Piaski 0:2

27e minuut.
Ronkowski speelt de bal door. Daar is Kavouras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kavouras passt de bal met de wreef. Piechna rent richting de bal. Piechna draait met de bal, schiet en ... Urruti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Banaszyński rent richting de bal. Banaszyński speelt de bal door. Kavouras heeft problemen om de bal te vangen. Kavouras geeft een hoge lob. Melsom krijgt zijn hoofd ertegen. Urruti bokst de bal weg.

31e minuut.
Daar is Banaszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banaszyński geeft een lange en hoge pass. Melsom bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechna is nu in balbezit. Piechna schiet op doel. Urruti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Październik probeert naar een medespeler te passen. Goluža bereikt de bal nog maar net als eerste. Goluža passt de bal zonder na te denken. Piechna is nu in balbezit. Piechna schiet op doel. Urruti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Artsakh 63%, K.S. Górnik Piaski 37%.
SC Artsakh - K.S. Górnik Piaski 0:2

50e minuut.
Tankyan met een sublieme pass. Banaszyński rent richting de bal. Banaszyński passt de bal met de wreef. Piechna rent richting de bal. Piechna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Melsom bereikt de bal nog maar net als eerste. Melsom haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Artsakh - K.S. Górnik Piaski 0:3

54e minuut.
Kotwas is nu in balbezit. Melsom onderschept slim de pass. Piechna bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Artsakh - K.S. Górnik Piaski 0:4

56e minuut.
Kavouras verovert de bal door een tackle van achteren. Kavouras passt de bal zonder na te denken. Piechna rent richting de bal. Piechna draait met de bal, schiet en ... Urruti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Artsakh - K.S. Górnik Piaski 0:5

61e minuut.
Październik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavouras verovert de bal door een tackle van achteren. Kavouras geeft de bal voor. Piechna is nu in balbezit. Piechna draait met de bal, schiet en ... Urruti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Fechner passt de bal in één keer door. Melsom is nu in balbezit. Melsom passt de bal zonder na te denken. Piechna bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Artsakh - K.S. Górnik Piaski 0:6

76e minuut.
Cisło komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Październik rent richting de bal. Październik passt de bal in één keer door. Zatikyan probeert naar een medespeler te passen. Piechna is nu in balbezit. Piechna schiet op doel. Urruti bokst de bal weg.

82e minuut.
Cisło geeft de bal voor. Melsom kopt de bal weg. Piechna bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechna haalt uit met een fantastische trap. Urruti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Artsakh - K.S. Górnik Piaski 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Artsakh 49%, K.S. Górnik Piaski 51%.
SC Artsakh - K.S. Górnik Piaski 0:7