Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-07 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Kızılkaya Stadı
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers:
Kapadokya Mimian
ant10 Tactiek 1v1
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 31.8
waardeloos Schieten goed
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


4e minuut.
Sekuľa speelt de bal door. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegdal onderschept slim de pass. Chyliński onderschept slim de pass. Chyliński haalt uit met een fantastische trap. Střelenský bokst de bal weg. Hegdal met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chyliński neemt de hoekschop. Arsoy rent richting de bal. Arsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Mimian 1:0

10e minuut.
Daar is Sekuľa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uzak met een snelle inworp. Arsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Mimian 2:0

13e minuut.
Inworp. van Vianen met de inworp. Arsoy rent richting de bal. Arsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Mimian 3:0

28e minuut.
van Vianen passt de bal in één keer door. Arsoy rent richting de bal. Hegdal begaat een overtreding. Hegdal krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Sekuľa geeft de bal voor. Inworp. Uzak met een snelle inworp. Arsoy kan de bal niet met de borst controleren. Arsoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kapadokya 20%, Mimian 80%.
Kapadokya - Mimian 3:0

52e minuut.
Hegdal is nu in balbezit. van Vianen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegdal verovert de bal door een tackle van achteren. Hegdal schiet op doel. Lombard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Mimian 3:1

56e minuut.
Ursuţ geeft een lange en hoge pass. Inworp. van Vianen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arsoy kan de bal niet met de borst controleren. Arsoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Hernandez met een sublieme pass. Arsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hegdal. Hegdal krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

67e minuut.
Střelenský trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Vianen met de inworp. Arsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
van Vianen rent richting de bal. van Vianen passt de bal in één keer door. Arsoy rent richting de bal. Genechten verovert de bal door een tackle van achteren. Genechten schiet op doel. Lombard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Genechten bereikt de bal nog maar net als eerste. Genechten schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hernandez passt de bal met de wreef. Arsoy rent richting de bal. Giribaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Giribaldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kapadokya - Mimian 3:2

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hernandez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Arsoy de bal. Arsoy schiet op doel. Střelenský werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kapadokya 27%, Mimian 73%.
Kapadokya - Mimian 3:2