Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-07 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dodgers Stadium
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Inter Miami CF The Trotters
Cama Premium Tactiek 3-4-3 10x2
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
41.5 gemiddelde waardering 42.8
very good Schieten solid
average Passen adequate
solid Verdedigen good


4e minuut.
İskender onderschept slim de pass. İskender geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Basilio de bal. Basilio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Miami CF - The Trotters 0:1

14e minuut.
Zambrano is nu in balbezit. Zambrano geeft de bal voor. Prinz kopt de bal weg. Metsäalho rent richting de bal. Metsäalho schiet op doel. Cossutta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prinz met de inworp. Metsäalho is nu in balbezit. Metsäalho haalt uit met een fantastische trap. Cossutta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Butică geeft een lange en hoge pass. Hoàng Thành kopt de bal weg. Basilio rent richting de bal. Basilio draait met de bal, schiet en ... Carini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zambrano heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành passt de bal in één keer door. Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Butică geeft een lange en hoge pass. Hoàng Thành kopt de bal weg. Basilio rent richting de bal. Basilio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Miami CF - The Trotters 0:2

40e minuut.
Naan is nu in balbezit. Naan probeert naar een medespeler te passen. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby passt de bal in één keer door. Naan geeft een hoge lob. Carini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
İskender neemt vlug de vrije trap. Metsäalho kopt de bal weg. Hauwaert is nu in balbezit. Hauwaert schiet op doel. Cossutta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Miami CF - The Trotters 1:2

43e minuut.
Butică is nu in balbezit. Butică passt de bal in één keer door. Mammella rent richting de bal. Metsäalho verovert de bal door een tackle van achteren. Metsäalho schiet op doel. Cossutta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Butică is nu in balbezit. Met opzet legt Hauwaert zijn tegenspeler op de grond. Butică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bumbescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Świątek is nu in balbezit. Basilio onderschept slim de pass. Basilio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Miami CF - The Trotters 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Miami CF 55%, The Trotters 45%.
Inter Miami CF - The Trotters 1:3

52e minuut.
Buitenspel voor Basilio. Goede buitenspelval van de verdediging. Şahbazov neemt vlug de vrije trap. Wons controleert de bal met de borst. Hauwaert is nu in balbezit. Hauwaert schiet op doel. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Mammella probeert naar een medespeler te passen. Naan rent richting de bal. Zambrano begaat een overtreding. Naan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Naan kan niet meer verder spelen. Bugajski komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Bugajski passt de bal zonder na te denken. Świątek is nu in balbezit. Villaplane onderschept slim de pass. Villaplane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Miami CF - The Trotters 1:4

61e minuut.
Zambrano geeft een lange en hoge pass. Mejías kopt de bal weg. Daar is Prinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prinz geeft een hoge lob. Hauwaert springt en kopt de bal. Cossutta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Carbajal passt de bal in één keer door. Wons rent richting de bal. Hauwaert onderschept slim de pass. Hauwaert draait met de bal, schiet en ... Cossutta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Miami CF - The Trotters 2:4

72e minuut.
Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano geeft een hoge lob. Bugajski heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carini trapt de bal weg. Mammella kopt de bal weg. Klungelig pakt Barmby de bal. Carbajal geeft een lange en hoge pass. Cossutta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Hauwaert rent richting de bal. Hauwaert passt de bal zonder na te denken. Metsäalho rent richting de bal. Metsäalho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Miami CF - The Trotters 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Miami CF 48%, The Trotters 52%.
Inter Miami CF - The Trotters 3:4