Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-07 19:14
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadio
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Real Palermo keratsini fc
442c Tactiek 4-5-1
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.9 gemiddelde waardering 36.7
average Schieten weak
average Passen average
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Megas kopt de bal weg. Tavlaridis rent richting de bal. Jurkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jurkowski krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Tavlaridis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaplangı met een sublieme pass. Alupoaicei speelt de bal door. Avgerinos rent richting de bal. Avgerinos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Wethenorth is nu in balbezit. Wethenorth passt de bal in één keer door. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin is nu in balbezit. Martin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Dougaleris met de inworp. Avgerinos rent richting de bal. Avgerinos geeft de bal voor. Kaplangı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplangı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Palermo 67%, keratsini fc 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Palermo - keratsini fc 0:0

49e minuut.
Alupoaicei passt de bal met de wreef. Kaplangı heeft problemen om de bal te vangen. Kaplangı probeert naar een medespeler te passen. Avgerinos rent richting de bal. Avgerinos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Violento is nu in balbezit. Avgerinos onderschept slim de pass. Avgerinos speelt de bal door. Pechlivanidis rent richting de bal. Pechlivanidis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Palermo - keratsini fc 0:1

71e minuut.
Avgerinos verovert de bal door een tackle van achteren. Avgerinos passt de bal zonder na te denken. Kazemi is nu in balbezit. Kaplangı rent richting de bal. Kaplangı haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tavlaridis met de inworp. Kaplangı met een sublieme pass. Avgerinos is nu in balbezit. Avgerinos schiet op doel. Bombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Dougaleris passt de bal zonder na te denken. Daar is Pechlivanidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avgerinos rent richting de bal. Pechlivanidis rent richting de bal. Pechlivanidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Palermo 59%, keratsini fc 41%.
Real Palermo - keratsini fc 0:1