Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-14 23:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dodgers Stadium
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Inter Miami CF Man United F.C.
Cama Premium Tactiek 1st & 2nd
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
30.1 gemiddelde waardering 58
poor Schieten excellent
poor Passen excellent
very good Verdedigen solid


8e minuut.
Davies rent richting de bal. Davies speelt de bal door. Rivas is nu in balbezit. Rivas schiet op doel. Szatanik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Miami CF - Man United F.C. 0:1

14e minuut.
Şahbazov onderschept slim de pass. Vieira verovert de bal door een tackle van achteren. Vieira geeft de bal voor. Rivas is nu in balbezit. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Szatanik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sima rent richting de bal. Sima draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Valentín rent richting de bal. Valentín geeft de bal voor. Vieira kopt de bal weg. Klungelig pakt Sima de bal. Sima draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vieira met een sublieme pass. Sawa rent richting de bal. Zambrano rent richting de bal. Sawa onderschept slim de pass. Sawa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Valentín bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore onderschept slim de pass. Sima is nu in balbezit. Sima schiet op doel. Szatanik probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Świątek heeft problemen om de bal te vangen. Zambrano rent richting de bal. Zambrano geeft een hoge lob. Maguire probeert de bal met de borst te controleren. Maguire speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore passt de bal zonder na te denken. Sima is nu in balbezit. Sima schiet op doel. Szatanik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Miami CF - Man United F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Miami CF 56%, Man United F.C. 44%.
Inter Miami CF - Man United F.C. 0:2

47e minuut.
Asprilla met een sublieme pass. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira passt de bal in één keer door. Sima heeft problemen om de bal te vangen. Sima schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Miami CF - Man United F.C. 0:3

50e minuut.
Vieira met een sublieme pass. Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies rent richting de bal. Davies schiet op doel. Szatanik bokst de bal weg. Sima is nu in balbezit. Sima draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Miami CF - Man United F.C. 0:4

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Workman komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Buitenspel voor Carbajal. Goede buitenspelval van de verdediging. Rashford neemt vlug de vrije trap. Daar is Tigulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivas is nu in balbezit. Rivas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sawa zal de hoekschop nemen. Rivas geeft een lange en hoge pass. Workman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Asprilla speelt de bal door. Davies is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leder. Leder krijgt een gele kaart. Davies moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Davies kan niet meer verder spelen. Bramble komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Świątek speelt de bal door. Carbajal is nu in balbezit. Carbajal speelt de bal door. Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chłodek haalt uit met een fantastische trap. Kostov bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Miami CF - Man United F.C. 1:4

69e minuut.
Bramble probeert naar een medespeler te passen. Rivas is nu in balbezit. Rivas passt de bal in één keer door. Vieira rent richting de bal. Vieira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bramble bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramble met een sublieme pass. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Szatanik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Tigulea de bal. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas geeft de bal voor. Bramble bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramble draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Vieira de bal. Bramble bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira geeft de bal voor. Bramble rent richting de bal. Bramble schiet op doel. Szatanik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Miami CF - Man United F.C. 1:5

80e minuut.
Rivas met een sublieme pass. Vieira is nu in balbezit. Vieira met een sublieme pass. Bramble bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramble schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bramble verovert de bal door een tackle van achteren. Bramble geeft de bal voor. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Miami CF - Man United F.C. 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Miami CF 55%, Man United F.C. 45%.
Inter Miami CF - Man United F.C. 1:6