Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-14 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 19 Eylül stadyumu
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
52Orduspor52 AĞRI VEFA SPOR
1903 Tactiek 5-3-2
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 51.5
average Schieten good
weak Passen solid
average Verdedigen good


3e minuut.
Maziarczyk passt de bal met de wreef. Senosiain rent richting de bal. Senosiain passt de bal zonder na te denken. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda schiet op doel. Cornejo bokst de bal weg. Banucha kopt de bal weg. Barreda is nu in balbezit. Barreda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cepeda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barışkan met de inworp. Senosiain is nu in balbezit. Senosiain schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bajorek kopt de bal weg. Maziarczyk rent richting de bal. Maziarczyk passt de bal in één keer door. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkerol bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkerol passt de bal in één keer door. Senosiain rent richting de bal. Senosiain draait met de bal, schiet en ... Cornejo bokst de bal weg.

25e minuut.
Gobbi geeft een lange en hoge pass. Daar is Brejza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brejza speelt de bal door. Barreda is nu in balbezit. Barreda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Badea controleert de bal met de borst. Brejza rent richting de bal. Brejza passt de bal in één keer door. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda schiet op doel. Cornejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumenić verovert de bal door een tackle van achteren. Rumenić met een sublieme pass. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda schiet op doel. Cornejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Cepeda geeft de bal voor. Inworp. Barışkan met de inworp. Senosiain bereikt de bal nog maar net als eerste. Senosiain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Senosiain passt de bal zonder na te denken. İlkerol bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkerol rent richting de bal. İlkerol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - AĞRI VEFA SPOR 0:1

38e minuut.
Barışkan rent richting de bal. Barışkan met een sublieme pass. Barreda rent richting de bal. Barreda haalt uit met een fantastische trap. Cornejo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Badea kopt de bal weg. Senderos met een sublieme pass. Daar is Bajorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak haalt uit met een fantastische trap. Gallardo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 52Orduspor52 68%, AĞRI VEFA SPOR 32%.
52Orduspor52 - AĞRI VEFA SPOR 0:1

46e minuut.
Rumenić probeert de bal met de borst te controleren. İlkerol probeert naar een medespeler te passen. Senosiain is nu in balbezit. Barreda is nu in balbezit. Barreda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Inworp. İlkerol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rumenić geeft een hoge lob. Daar is Senosiain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Senosiain schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Barreda passt de bal in één keer door. Giacobbo speelt de bal door. Senosiain rent richting de bal. Senosiain geeft een hoge lob. Barreda springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Badea verovert de bal door een tackle van achteren. Badea met een sublieme pass. Bajorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Antkowiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Sancaktar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Senosiain rent richting de bal. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Senosiain verovert de bal door een tackle van achteren. Senosiain haalt uit met een fantastische trap. Cornejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cornejo trapt de bal weg. Senderos kan de bal niet met de borst controleren. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Senosiain rent richting de bal. Senosiain schiet op doel. Cornejo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol passt de bal in één keer door. Senosiain is nu in balbezit. Senosiain haalt uit met een fantastische trap. Cornejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Barışkan met de inworp. Senosiain bereikt de bal nog maar net als eerste. Senosiain geeft een hoge lob. Barreda rent richting de bal. Barreda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
52Orduspor52 - AĞRI VEFA SPOR 0:2

87e minuut.
Gobbi rent richting de bal. Maziarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Maziarczyk probeert naar een medespeler te passen. Senosiain rent richting de bal. Senosiain haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 52Orduspor52 72%, AĞRI VEFA SPOR 28%.
52Orduspor52 - AĞRI VEFA SPOR 0:2