Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-15 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Slothmen Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Slothmen Khanhhoa AFC
3-4-3 League Tactiek 442
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
27.4 gemiddelde waardering 43.6
weak Schieten solid
weak Passen solid
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela met een sublieme pass. Fabiánek is nu in balbezit. Fabiánek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slothmen - Khanhhoa AFC 0:1

5e minuut.
Powell geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quốc Bảo de bal. Quốc Bảo geeft een hoge lob. Fabiánek is nu in balbezit. Fabiánek schiet op doel. Durst bokst de bal weg.

7e minuut.
Khắc Cường is nu in balbezit. Powell verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziela verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziela geeft een lange en hoge pass. Fabiánek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Timiş rent richting de bal. Quốc Bảo onderschept slim de pass. Quốc Bảo geeft de bal voor. Fabiánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiánek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Gogoi de bal. Fabiánek is nu in balbezit. Gogoi begaat een overtreding. Gogoi krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Klungelig pakt Timiş de bal. Turkalp is nu in balbezit. Turkalp passt de bal zonder na te denken. Fabiánek is nu in balbezit. Fabiánek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Campmann is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iakovlev. Iakovlev krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela passt de bal in één keer door. Marydziński rent richting de bal. Khắc Cường onderschept slim de pass. Khắc Cường haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slothmen - Khanhhoa AFC 0:2

28e minuut.
Campmann geeft een lange en hoge pass. Quốc Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Bảo geeft een lange en hoge pass. Fabiánek is nu in balbezit. Fabiánek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Niedziela onderschept slim de pass. Niedziela met een sublieme pass. Khắc Cường is nu in balbezit. Iakovlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iakovlev geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fabiánek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slothmen - Khanhhoa AFC 0:3

37e minuut.
Gogoi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Roca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iakovlev geeft de bal voor. Fabiánek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Iakovlev met een sublieme pass. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường met een sublieme pass. Klungelig pakt Fabiánek de bal. Fabiánek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slothmen 78%, Khanhhoa AFC 22%.
Slothmen - Khanhhoa AFC 0:3

46e minuut.
Niedziela met een sublieme pass. Turkalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkalp passt de bal met de wreef. Fabiánek heeft problemen om de bal te vangen. Fabiánek draait met de bal, schiet en ... Durst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Marydziński kopt de bal weg. Micronésio bereikt de bal nog maar net als eerste. Micronésio speelt de bal door. Klungelig pakt Khắc Cường de bal. Khắc Cường draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Durst trapt de bal weg van het doel. Minh Khôi kopt de bal weg. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường schiet op doel. Durst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Turkalp heeft problemen om de bal te vangen. Turkalp passt de bal zonder na te denken. Fabiánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiánek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slothmen - Khanhhoa AFC 0:4

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Durst niet meer kan verder spelen. Cocard komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Cocard probeert naar een medespeler te passen. Quốc Bảo kopt de bal weg. Niedziela speelt de bal door. Fabiánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiánek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Khắc Cường probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Minh Khôi kopt de bal weg. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gogoi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Iakovlev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marydziński heeft problemen om de bal te vangen. Fabiánek is nu in balbezit. Fabiánek haalt uit met een fantastische trap. Cocard probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Slothmen - Khanhhoa AFC 0:5

74e minuut.
Timiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Khôi geeft een hoge lob. Fabiánek rent richting de bal. Fabiánek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Turkalp rent richting de bal. Hetherington met een sublieme pass. Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi geeft de bal voor. Khắc Cường springt en kopt de bal. Cocard bokst de bal weg. Klungelig pakt Fabiánek de bal. Fabiánek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slothmen - Khanhhoa AFC 0:6

83e minuut.
Zubović geeft de bal voor. Klungelig pakt Marydziński de bal. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường schiet op doel. Cocard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slothmen - Khanhhoa AFC 0:7

86e minuut.
Campmann geeft een lange en hoge pass. Quốc Bảo kopt de bal weg. Klungelig pakt Marydziński de bal. Fabiánek rent richting de bal. Fabiánek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slothmen 84%, Khanhhoa AFC 16%.
Slothmen - Khanhhoa AFC 0:7