Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-14 19:26
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Pahad Poisid Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
FC Skärholmen 2020 1FC Real Unicef
New trening Tactiek 352
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 40.7
average Schieten adequate
average Passen good
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Klungelig pakt Acosta de bal. Quaresma rent richting de bal. Quaresma passt de bal zonder na te denken. Bifulco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bifulco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

10e minuut.
Cauchi Inglott trapt de bal weg. Radulović met een sublieme pass. Bifulco rent richting de bal. Bifulco geeft een lange en hoge pass. M`Bappé springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hedrén trapt de bal weg. Rashkov kopt de bal weg. Bifulco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bifulco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Díaz Pérez speelt de bal door. Daar is M`Bappé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strigén onderschept slim de pass. Lullo verovert de bal door een tackle van achteren. Lullo geeft een lange en hoge pass. Cauchi Inglott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Bifulco rent richting de bal. Bifulco passt de bal met de wreef. Quaresma probeert naar een medespeler te passen. M`Bappé is nu in balbezit. M`Bappé schiet op doel. Cauchi Inglott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Strigén zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brocea is nu in balbezit. Brocea passt de bal zonder na te denken. Wongthatip rent richting de bal. Wongthatip schiet op doel. Jacubec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Klungelig pakt Abelas de bal. Abelas passt de bal met de wreef. Wongthatip is nu in balbezit. Wongthatip draait met de bal, schiet en ... Jacubec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skärholmen 2020 - 1FC Real Unicef 1:0

39e minuut.
Brocea rent richting de bal. Karinauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Karinauskas passt de bal met de wreef. M`Bappé is nu in balbezit. M`Bappé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Lullo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lullo geeft een lange en hoge pass. Daar is Cordeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bifulco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bifulco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. M`Bappé is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skärholmen 2020 60%, 1FC Real Unicef 40%.
FC Skärholmen 2020 - 1FC Real Unicef 1:0

48e minuut.
Inworp. Lira met de inworp. Acosta probeert de bal met de borst te controleren. Bifulco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bifulco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barullo komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Cuordifede rent richting de bal. Karinauskas begaat een overtreding. Cuordifede raakt geblesseerd tijdens het duel. Cordeiro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wongthatip bereikt de bal nog maar net als eerste. Wongthatip schiet op doel. Jacubec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Santos met een sublieme pass. Klungelig pakt Jacubec de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skärholmen 2020 - 1FC Real Unicef 2:0

56e minuut.
Lullo rent richting de bal. Lullo geeft een hoge lob. Lira heeft problemen om de bal te vangen. Bifulco rent richting de bal. Bifulco draait met de bal, schiet en ... Cauchi Inglott bokst de bal weg.

57e minuut.
Acosta kopt de bal weg. Cordeiro is nu in balbezit. Cordeiro passt de bal zonder na te denken. Wongthatip rent richting de bal. Wongthatip draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Abelas speelt de bal door. Klungelig pakt Barullo de bal. Barullo probeert naar een medespeler te passen. M`Bappé rent richting de bal. M`Bappé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rashkov kopt de bal weg. Bifulco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lira krijgt een gele kaart. Bifulco raakt geblesseerd tijdens het duel. Bifulco wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Barullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta onderschept slim de pass. Acosta passt de bal met de wreef. Wongthatip is nu in balbezit. Wongthatip draait met de bal, schiet en ... Jacubec bokst de bal weg.

66e minuut.
M`Bappé passt de bal zonder na te denken. Daar is Bifulco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bifulco passt de bal met de wreef. M`Bappé kan de bal niet met de borst controleren. M`Bappé draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. M`Bappé is nu in balbezit. M`Bappé haalt uit met een fantastische trap. Cauchi Inglott maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skärholmen 2020 - 1FC Real Unicef 2:1

72e minuut.
Brocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocea passt de bal met de wreef. Karinauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karinauskas geeft de bal voor. Radulović geeft de bal voor. Cauchi Inglott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Inworp. Moreno komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bifulco stond buitenspel. Gomboš komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Lullo passt de bal met de wreef. Barullo heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Brocea zijn tegenspeler op de grond. Brocea krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Wongthatip is nu in balbezit. Cuordifede rent richting de bal. Karinauskas onderschept slim de pass. Wongthatip onderschept slim de pass. Wongthatip haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skärholmen 2020 - 1FC Real Unicef 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skärholmen 2020 64%, 1FC Real Unicef 36%.
FC Skärholmen 2020 - 1FC Real Unicef 3:1