Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-21 19:23
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: ALIMP FOOTBALL CLUB Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers:
ALIMP FOOTBALL CLUB GABROVO
Rsociedad Tactiek 352а
34% Balbezit 66%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.3 gemiddelde waardering 48.9
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Daar is Perina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Greve onderschept slim de pass. Greve geeft de bal voor. Moisescu rent richting de bal. Moisescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Barrios rent richting de bal. Gobac verovert de bal door een tackle van achteren. Gobac speelt de bal door. Moisescu is nu in balbezit. Moisescu draait met de bal, schiet en ... Llera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios geeft de bal voor. Newport heeft problemen om de bal te vangen. Newport haalt uit met een fantastische trap. Picanha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALIMP FOOTBALL CLUB - GABROVO 0:1

32e minuut.
Klungelig pakt Izco de bal. Dytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dytko met een sublieme pass. Moisescu rent richting de bal. Moisescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Perina passt de bal met de wreef. Chytroń is nu in balbezit. Chytroń met een sublieme pass. Məhərrəmov rent richting de bal. Məhərrəmov draait met de bal, schiet en ... Picanha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALIMP FOOTBALL CLUB 54%, GABROVO 46%.
ALIMP FOOTBALL CLUB - GABROVO 0:1

58e minuut.
Perina probeert naar een medespeler te passen. Newport rent richting de bal. Pramenko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Newport raakt geblesseerd tijdens het duel. Newport kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Picanha bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ALIMP FOOTBALL CLUB - GABROVO 0:2

88e minuut.
Greve verovert de bal door een tackle van achteren. Greve passt de bal zonder na te denken. Seangsen rent richting de bal. Moisescu verovert de bal door een tackle van achteren. Moisescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Dytko de bal. Dytko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALIMP FOOTBALL CLUB - GABROVO 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALIMP FOOTBALL CLUB 71%, GABROVO 29%.
ALIMP FOOTBALL CLUB - GABROVO 1:2