Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-21 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hylätty keskusvarasto
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
hoocee Itä-Uusimaa Angels
Goofy Tactiek Q17
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 33.1
very good Schieten average
adequate Passen average
solid Verdedigen average


6e minuut.
Niittykoski is nu in balbezit. Niittykoski passt de bal zonder na te denken. Hradecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Keituri is nu in balbezit. Keituri schiet op doel. Anaçoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
hoocee - Itä-Uusimaa Angels 1:0

16e minuut.
Soukkanen geeft een lange en hoge pass. Anaçoğlu speelt de bal door. Boldiş heeft problemen om de bal te vangen. Niittykoski is nu in balbezit. Niittykoski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anaçoğlu met een sublieme pass. Soukkanen kopt de bal weg. Keituri rent richting de bal. Keituri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Tervala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Di Nardo komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Wiesiołek onderschept slim de pass. Di Nardo rent richting de bal. Di Nardo geeft een lange en hoge pass. Hradecký rent richting de bal. Hradecký draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Hradecký rent richting de bal. Busa rent richting de bal. Hradecký verovert de bal door een tackle van achteren. Hradecký haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hoocee - Itä-Uusimaa Angels 2:0

31e minuut.
Cardone heeft problemen om de bal te vangen. Keituri probeert naar een medespeler te passen. Busa is nu in balbezit. Hradecký verovert de bal door een tackle van achteren. Hradecký schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Niittykoski rent richting de bal. Niittykoski probeert naar een medespeler te passen. Belmar rent richting de bal. Keituri onderschept slim de pass. Keituri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Soukkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Räihänen rent richting de bal. Efeoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Räihänen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Räihänen kan niet meer verder spelen. Ubiña komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Ubiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubiña passt de bal zonder na te denken. Keituri bereikt de bal nog maar net als eerste. Keituri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hoocee 36%, Itä-Uusimaa Angels 64%.
hoocee - Itä-Uusimaa Angels 2:0

53e minuut.
Busa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubiña verovert de bal door een tackle van achteren. Ubiña met een sublieme pass. Keituri is nu in balbezit. Keituri haalt uit met een fantastische trap. Anaçoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Efeoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubiña onderschept slim de pass. Ubiña geeft de bal voor. Keituri bereikt de bal nog maar net als eerste. Keituri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hradecký rent richting de bal. Hradecký haalt uit met een fantastische trap. Anaçoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
hoocee - Itä-Uusimaa Angels 3:0

59e minuut.
Ubiña rent richting de bal. Ubiña geeft de bal voor. Gardynik probeert de bal met de borst te controleren. Hradecký is nu in balbezit. Hradecký haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hoocee - Itä-Uusimaa Angels 4:0

66e minuut.
Zubin is nu in balbezit. Di Nardo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Nardo geeft de bal voor. Keituri bereikt de bal nog maar net als eerste. Keituri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Ubiña is nu in balbezit. Ubiña passt de bal in één keer door. Keituri is nu in balbezit. Keituri schiet op doel. Anaçoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Ubiña met de inworp. Soukkanen is nu in balbezit. Efeoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Efeoğlu krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Cardone rent richting de bal. Cardone passt de bal zonder na te denken. Ubiña is nu in balbezit. Keituri bereikt de bal nog maar net als eerste. Keituri haalt uit met een fantastische trap. Anaçoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hoocee 37%, Itä-Uusimaa Angels 63%.
hoocee - Itä-Uusimaa Angels 4:0