Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-21 13:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Estadio Mandalika GP
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
IZ*ONE INDOMIE
Attack Tactiek KECAP
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.9 gemiddelde waardering 26.1
very good Schieten poor
solid Passen average
weak Verdedigen average


11e minuut.
Koral is nu in balbezit. Joon onderschept slim de pass. Joon met een sublieme pass. Okada is nu in balbezit. Okada schiet op doel. Enescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE - INDOMIE 1:0

11e minuut.
Rochim raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nishi komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Tamaela rent richting de bal. Koral begaat een overtreding. Tamaela raakt geblesseerd tijdens het duel. Wahid komt het veld opgelopen. Yusuf komt het veld opgelopen. Romeo komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Kawanabe passt de bal in één keer door. Nishi is nu in balbezit. Nishi geeft de bal voor. Okada springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE - INDOMIE 2:0

28e minuut.
Nishi is nu in balbezit. Nishi geeft een hoge lob. Okada rent richting de bal. Okada haalt uit met een fantastische trap. Enescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE - INDOMIE 3:0

31e minuut.
Daar is Karisma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rökk begaat een overtreding. Karisma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karisma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Okada heeft problemen om de bal te vangen. Enescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okada is nu in balbezit. Okada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE - INDOMIE 4:0

32e minuut.
Rökk is nu in balbezit. Rökk passt de bal zonder na te denken. Romeo is nu in balbezit. Okada verovert de bal door een tackle van achteren. Okada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE - INDOMIE 5:0

33e minuut.
Daar is Wahid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wahid met een sublieme pass. Sundayana bereikt de bal nog maar net als eerste. Okada verovert de bal door een tackle van achteren. Okada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Nugraha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugraha geeft de bal voor. Okada rent richting de bal. Okada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE - INDOMIE 6:0

40e minuut.
Wahid geeft de bal voor. Nere speelt de bal door. Tamaela kopt de bal weg. Okada rent richting de bal. Okada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZ*ONE 22%, INDOMIE 78%.
IZ*ONE - INDOMIE 6:0

46e minuut.
Rökk rent richting de bal. Rökk geeft een lange en hoge pass. Koral kopt de bal weg. Okada rent richting de bal. Okada schiet op doel. Enescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Tamaela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamaela geeft de bal voor. Kawanabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawanabe haalt uit met een fantastische trap. Enescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Boggioni de bal. Gamal speelt de bal door. Okada bereikt de bal nog maar net als eerste. Okada draait met de bal, schiet en ... Enescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE - INDOMIE 7:0

70e minuut.
Gamal is nu in balbezit. Gamal haalt uit met een fantastische trap. Letta probeert de bal aan de voet te houden. Tamaela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamaela geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kawanabe probeert naar een medespeler te passen. Tamaela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamaela passt de bal zonder na te denken. Okada is nu in balbezit. Okada haalt uit met een fantastische trap. Enescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE - INDOMIE 8:0

75e minuut.
Nishi probeert naar een medespeler te passen. Tamaela heeft problemen om de bal te vangen. Tamaela passt de bal met de wreef. Okada rent richting de bal. Okada haalt uit met een fantastische trap. Enescu bokst de bal weg. Gamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE - INDOMIE 9:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nishi met de inworp. Joon met een sublieme pass. Gamal is nu in balbezit. Gamal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE - INDOMIE 10:0

79e minuut.
Wahid passt de bal met de wreef. Daar is Sundayana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundayana speelt de bal door. Okada is nu in balbezit. Okada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Nugraha rent richting de bal. Rökk onderschept slim de pass. Rökk probeert naar een medespeler te passen. Gamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamal schiet op doel. Enescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Okada bereikt de bal nog maar net als eerste. Okada schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE - INDOMIE 11:0

88e minuut.
Kwoon-Hyu neemt vlug de vrije trap. Gamal rent richting de bal. Kawanabe is nu in balbezit. Kawanabe draait met de bal, schiet en ... Enescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IZ*ONE - INDOMIE 12:0

90e minuut.
Daar is Nugraha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nugraha met een sublieme pass. Karisma geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kawanabe de bal. Kawanabe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IZ*ONE 22%, INDOMIE 78%.
IZ*ONE - INDOMIE 12:0