Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-28 18:22
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Gorilaz SK Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Gorilaz SK JK Kuressaare
new ttz Tactiek Blitz
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
28 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 35.8
very good Schieten average
solid Passen average
average Verdedigen weak


8e minuut.
Viilip probeert naar een medespeler te passen. Paróczai rent richting de bal. Paróczai passt de bal in één keer door. Halgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Halgas draait met de bal, schiet en ... Idoraş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - JK Kuressaare 0:1

11e minuut.
Brescan is nu in balbezit. Brescan met een sublieme pass. Juśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juśko passt de bal met de wreef. Plop geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Brescan kopt de bal weg. Juśko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Juśko verovert de bal door een tackle van achteren. Juśko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Plop rent richting de bal. Plop speelt de bal door. Sistola is nu in balbezit. Sistola draait met de bal, schiet en ... Žirović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gorilaz SK - JK Kuressaare 1:1

19e minuut.
Sànchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Juśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juśko passt de bal met de wreef. Sistola is nu in balbezit. Sistola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Oprean onderschept slim de pass. Oprean geeft de bal voor. Sistola rent richting de bal. Sistola draait met de bal, schiet en ... Žirović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - JK Kuressaare 2:1

25e minuut.
Lumiste passt de bal met de wreef. Brescan met een sublieme pass. Juśko rent richting de bal. Juśko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu passt de bal met de wreef. Petri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sistola is nu in balbezit. Sistola draait met de bal, schiet en ... Žirović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Juśko rent richting de bal. Juśko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Olvet met de inworp. Paróczai bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Brescan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Hejno geeft de bal voor. Sistola kopt de bal weg. Juśko rent richting de bal. Juśko draait met de bal, schiet en ... Žirović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - JK Kuressaare 3:1

35e minuut.
Halgas speelt de bal door. Klungelig pakt Lumiste de bal. Sistola rent richting de bal. Sistola draait met de bal, schiet en ... Viilip probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Žirović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Sistola rent richting de bal. Sistola draait met de bal, schiet en ... Žirović met een sublieme pass. Juśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juśko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 36%, JK Kuressaare 64%.
Gorilaz SK - JK Kuressaare 3:1

50e minuut.
Sistola passt de bal zonder na te denken. Plop bereikt de bal nog maar net als eerste. Plop met een sublieme pass. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola schiet op doel. Žirović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Paróczai met de inworp. Hejno bereikt de bal nog maar net als eerste. Alilović onderschept slim de pass. Alilović geeft een lange en hoge pass. Sànchez springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - JK Kuressaare 3:2

58e minuut.
Plop rent richting de bal. Plop probeert naar een medespeler te passen. Sistola rent richting de bal. Sistola draait met de bal, schiet en ... Žirović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - JK Kuressaare 4:2

63e minuut.
Lumiste raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leisman komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Paróczai bereikt de bal nog maar net als eerste. Paróczai passt de bal in één keer door. Juśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juśko haalt uit met een fantastische trap. Žirović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - JK Kuressaare 5:2

69e minuut.
Petri bereikt de bal nog maar net als eerste. Petri passt de bal met de wreef. Bradu geeft de bal voor. Juśko springt en kopt de bal. Žirović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Alilović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprean probeert naar een medespeler te passen. Juśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juśko haalt uit met een fantastische trap. Žirović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Oprean geeft de bal voor. Olvet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Juśko kopt de bal weg. Sistola is nu in balbezit. Sistola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - JK Kuressaare 6:2

78e minuut.
Peterka geeft een hoge lob. Juśko rent richting de bal. Sistola is nu in balbezit. Juśko rent richting de bal. Juśko schiet op doel. Žirović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilaz SK - JK Kuressaare 7:2

79e minuut.
Hejno met de inworp. Oprean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprean probeert naar een medespeler te passen. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola draait met de bal, schiet en ... Žirović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Paróczai bereikt de bal nog maar net als eerste. Paróczai passt de bal in één keer door. Viilip controleert de bal met de borst. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Doeltrap. Žirović trapt de bal weg van het doel. Oprean kopt de bal weg. Sistola rent richting de bal. Sistola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klassen kopt de bal weg. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola passt de bal zonder na te denken. Juśko is nu in balbezit. Juśko haalt uit met een fantastische trap. Žirović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sistola rent richting de bal. Sistola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilaz SK 29%, JK Kuressaare 71%.
Gorilaz SK - JK Kuressaare 7:2