Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzikie Pstrągi Miechowice
jazda nowa Tactiek 888b
51% Balbezit 49%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.3 gemiddelde waardering 54.2
solid Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Koltai speelt de bal door. Mălureanu kopt de bal weg. Daar is Laamers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - Miechowice 1:0

13e minuut.
Braam met een sublieme pass. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonucci begaat een overtreding. Cioran is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Demirian neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Koltai bokst de bal weg. Cioran rent richting de bal. Cioran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dzikie Pstrągi - Miechowice 1:1

14e minuut.
Klungelig pakt Antonucci de bal. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonucci verovert de bal door een tackle van achteren. Braam verovert de bal door een tackle van achteren. Braam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Tiến Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Tiến Anh passt de bal zonder na te denken. Biniaszczyk met een sublieme pass. Braam rent richting de bal. Braam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tiến Anh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dzieciuch komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Tootma geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mălureanu de bal onder controle te krijgen. Peška is nu in balbezit. Biniaszczyk geeft de bal voor. Braam springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Cioran verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Antonucci zijn tegenspeler op de grond. Cioran is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oprişan komt bij de bal en schiet. Koltai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - Miechowice 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Pstrągi 76%, Miechowice 24%.
Dzikie Pstrągi - Miechowice 1:2

46e minuut.
Cavalcanti rent richting de bal. Cavalcanti geeft een hoge lob. Claros rent richting de bal. Cioran verovert de bal door een tackle van achteren. Cioran draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - Miechowice 1:3

53e minuut.
Oprişan geeft de bal voor. Antonucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran verovert de bal door een tackle van achteren. Cioran haalt uit met een fantastische trap. Koltai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - Miechowice 1:4

58e minuut.
Claros speelt de bal door. Laamers bereikt de bal nog maar net als eerste. Piragua maakt een afschuwelijke overtreding. Piragua krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Daar is Cioran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Claros is nu in balbezit. Cioran onderschept slim de pass. Cioran schiet op doel. Koltai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - Miechowice 1:5

75e minuut.
Tootma onderschept slim de pass. Macsali is nu in balbezit. Demirian verovert de bal door een tackle van achteren. Demirian geeft een hoge lob. Cioran springt en kopt de bal. Koltai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Macsali kan de bal niet met de borst controleren. Cavalcanti met een sublieme pass. Demirian bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirian geeft een hoge lob. Braam springt en kopt de bal. Koltai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - Miechowice 1:6

82e minuut.
Sjekloća heeft problemen om de bal te vangen. Sjekloća probeert naar een medespeler te passen. Mălureanu rent richting de bal. Mălureanu schiet op doel. Catarame maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - Miechowice 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Pstrągi 69%, Miechowice 31%.
Dzikie Pstrągi - Miechowice 2:6