Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartacus FC Ice
4444 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Wrocki passt de bal zonder na te denken. Segalini is nu in balbezit. Segalini passt de bal met de wreef. Wrocki is nu in balbezit. Wrocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea is nu in balbezit. Purcărea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pleşu de bal. Pleşu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Deteşan verovert de bal door een tackle van achteren. Raiciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Combe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Combe krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Hegelund geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buzdugan met de inworp. Rareşoaica kan de bal niet met de borst controleren. Rareşoaica geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Şoimaru met een harde bal richting middenveld. Yağlısakal controleert de bal met de borst. Segalini met een sublieme pass. Wrocki heeft problemen om de bal te vangen. Wrocki schiet op doel. Bujor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - FC Ice 1:0

22e minuut.
Wrocki speelt de bal door. Segalini rent richting de bal. Segalini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wrocki de bal. Wrocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Wrocki rent richting de bal. Segalini is nu in balbezit. Wrocki is nu in balbezit. Segalini rent richting de bal. Segalini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Raiciu kopt de bal weg. Papadopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrocki onderschept slim de pass. Wrocki draait met de bal, schiet en ... Bujor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - FC Ice 2:0

39e minuut.
Wrocki kan de bal niet met de borst controleren. Laccetti rent richting de bal. Purcărea verovert de bal door een tackle van achteren. Wrocki rent richting de bal. Wrocki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wrocki rent richting de bal. Wrocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - FC Ice 3:0

43e minuut.
Dvergsdal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Raiciu met een snelle inworp. Pleşu is nu in balbezit. Pleşu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus 34%, FC Ice 66%.
Spartacus - FC Ice 3:0

50e minuut.
Laccetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hegelund met de inworp. Laccetti is nu in balbezit. Laccetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Yağlısakal rent richting de bal. Deteşan is nu in balbezit. Deteşan haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Hegelund de bal. Rareşoaica geeft een hoge lob. Delcourt bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Hegelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegelund passt de bal in één keer door. Wrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrocki schiet op doel. Mihuţ probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - FC Ice 4:0

61e minuut.
Papadopol geeft de bal voor. Dvergsdal rent richting de bal. Dvergsdal geeft de bal voor. Wrocki is nu in balbezit. Wrocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Segalini is nu in balbezit. Wrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrocki passt de bal met de wreef. Segalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Segalini haalt uit met een fantastische trap. Bujor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Combe de bal onder controle te krijgen. Segalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Segalini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wrocki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - FC Ice 5:0

71e minuut.
Buzdugan geeft de bal voor. Inworp. Hegelund met een snelle inworp. Laccetti heeft problemen om de bal te vangen. Laccetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mihuţ geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laccetti met de inworp. Wrocki is nu in balbezit. Wrocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Laccetti de bal. Laccetti met een sublieme pass. Hegelund is nu in balbezit. Laccetti rent richting de bal. Laccetti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Bujor trapt de bal weg van het doel. Segalini kopt de bal weg. Wrocki is nu in balbezit. Wrocki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laccetti geeft een hoge lob. Yağlısakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Deteşan maakt een afschuwelijke overtreding. Deteşan krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Wrocki is nu in balbezit. Wrocki passt de bal zonder na te denken. Segalini rent richting de bal. Wrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Segalini is nu in balbezit. Buculei met een sublieme pass. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrocki onderschept slim de pass. Wrocki haalt uit met een fantastische trap. Bujor bokst de bal weg. Wrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - FC Ice 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus 38%, FC Ice 62%.
Spartacus - FC Ice 6:0