Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-08-01 19:04
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: pluralia tantum Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
pluralia tantum CS Luceafarul
1MATTDRAGO Tactiek Catenaccio
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
41.1 gemiddelde waardering 50
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
solid Verdedigen very good


11e minuut.
Inworp. Tilincă met een snelle inworp. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun geeft een hoge lob. Szolomayer springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Accorso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Crăciun is nu in balbezit. Crăciun passt de bal zonder na te denken. Tilincă met een sublieme pass. Pastor rent richting de bal. Pastor draait met de bal, schiet en ... Accorso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balanov heeft problemen om de bal te vangen. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pluralia tantum - CS Luceafarul 0:1

19e minuut.
Banchi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tilincă met de inworp. Crăciun geeft een lange en hoge pass. Szolomayer krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pluralia tantum - CS Luceafarul 0:2

27e minuut.
Crăciun is nu in balbezit. Crăciun passt de bal zonder na te denken. Balanov rent richting de bal. Szolomayer verovert de bal door een tackle van achteren. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tilincă is nu in balbezit. Tilincă geeft de bal voor. Pastor maakt een snoekduik en kopt de bal. Szolomayer springt en kopt de bal. Accorso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pluralia tantum - CS Luceafarul 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pluralia tantum 69%, CS Luceafarul 31%.
pluralia tantum - CS Luceafarul 0:3

46e minuut.
Albertis komt het veld opgelopen. Pikhur komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ivan is nu in balbezit. Vlădulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlădulescu passt de bal zonder na te denken. Petriş rent richting de bal. Zadylak onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
pluralia tantum - CS Luceafarul 1:3

53e minuut.
Pastor controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Baliţiu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Petriş rent richting de bal. Zadylak onderschept slim de pass. Zadylak passt de bal zonder na te denken. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gâlcă trapt de bal weg van het doel. Tilincă kopt de bal weg. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pluralia tantum - CS Luceafarul 1:4

72e minuut.
Pizzimenti geeft een hoge lob. Stoica kopt de bal weg. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Accorso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pluralia tantum - CS Luceafarul 1:5

74e minuut.
Ferretti Gori geeft een hoge lob. Inworp. Stoica met de inworp. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Crăciun passt de bal zonder na te denken. Tilincă heeft problemen om de bal te vangen. Tilincă geeft een hoge lob. Szolomayer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pluralia tantum - CS Luceafarul 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pluralia tantum 59%, CS Luceafarul 41%.
pluralia tantum - CS Luceafarul 1:6