Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tranzyt FC Ślůnsk
tren Tactiek 1 352
51% Balbezit 49%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.1 gemiddelde waardering 46.2
average Schieten formidable
weak Passen good
excellent Verdedigen adequate


2e minuut.
Boaventura passt de bal zonder na te denken. Maji bereikt de bal nog maar net als eerste. Maji passt de bal zonder na te denken. Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC Ślůnsk 0:1

3e minuut.
Cros heeft problemen om de bal te vangen. Anioła is nu in balbezit. Anioła passt de bal zonder na te denken. Maës rent richting de bal. Maës schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Moldoveanu passt de bal zonder na te denken. Množinović heeft problemen om de bal te vangen. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović geeft de bal voor. Boaventura geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pugliese passt de bal zonder na te denken. Maës bereikt de bal nog maar net als eerste. Maës probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anioła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anioła draait met de bal, schiet en ... Hristea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC Ślůnsk 0:2

14e minuut.
Drulović heeft problemen om de bal te vangen. Maës bereikt de bal nog maar net als eerste. Maës geeft een lange en hoge pass. Anioła krijgt zijn hoofd ertegen. Hristea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC Ślůnsk 0:3

17e minuut.
Moldoveanu met een sublieme pass. Maji bereikt de bal nog maar net als eerste. Maji probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Anioła de bal. Anioła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Boaventura speelt de bal door. Aslan is nu in balbezit. Anioła verovert de bal door een tackle van achteren. Anioła haalt uit met een fantastische trap. Hristea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC Ślůnsk 0:4

36e minuut.
Moldoveanu probeert naar een medespeler te passen. Maës heeft problemen om de bal te vangen. Maës passt de bal met de wreef. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Boaventura heeft problemen om de bal te vangen. Množinović is nu in balbezit. Množinović passt de bal in één keer door. Maës bereikt de bal nog maar net als eerste. Maës schiet op doel. Paal! Hristea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu passt de bal zonder na te denken. Boaventura speelt de bal door. Maji rent richting de bal. Maji schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC Ślůnsk 0:5

43e minuut.
Agrelo passt de bal zonder na te denken. da Cachaça is nu in balbezit. da Cachaça speelt de bal door. Maës bereikt de bal nog maar net als eerste. Maës schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Aslan trapt de bal weg van het doel. Törkerdem kopt de bal weg. Anioła is nu in balbezit. Anioła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranzyt 86%, FC Ślůnsk 14%.
Tranzyt - FC Ślůnsk 0:5

47e minuut.
Anioła rent richting de bal. Anioła speelt de bal door. Maës is nu in balbezit. Maës schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC Ślůnsk 0:6

49e minuut.
Agrelo kopt de bal weg. Maji met een sublieme pass. Daar is Aslan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
da Cachaça met een sublieme pass. Klungelig pakt Drulović de bal. Moldoveanu is nu in balbezit. Maës bereikt de bal nog maar net als eerste. Maës draait met de bal, schiet en ... Hristea bokst de bal weg. Klungelig pakt Množinović de bal. Maës rent richting de bal. Maës draait met de bal, schiet en ... Hristea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Maji rent richting de bal. Maji passt de bal zonder na te denken. Maës bereikt de bal nog maar net als eerste. Maës draait met de bal, schiet en ... Aslan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moldoveanu zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Aslan de bal. Maës rent richting de bal. Maës schiet op doel. Hristea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC Ślůnsk 0:7

60e minuut.
Moldoveanu is nu in balbezit. Moldoveanu speelt de bal door. Maës bereikt de bal nog maar net als eerste. Maës schiet op doel. Hristea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC Ślůnsk 0:8

64e minuut.
Drulović verovert de bal door een tackle van achteren. Drulović geeft een lange en hoge pass. Boaventura kopt de bal weg. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła draait met de bal, schiet en ... Hristea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Moldoveanu speelt de bal door. Množinović is nu in balbezit. Množinović passt de bal met de wreef. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel. Hristea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC Ślůnsk 0:9

67e minuut.
Boaventura kopt de bal weg. Moldoveanu speelt de bal door. Maji rent richting de bal. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Množinović is nu in balbezit. Maës rent richting de bal. Množinović rent richting de bal. Maës geeft een hoge lob. Anioła krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Pugliese rent richting de bal. Maji rent richting de bal. Maji geeft de bal voor. Maës krijgt zijn hoofd ertegen. Hristea probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC Ślůnsk 0:10

76e minuut.
Maës is nu in balbezit. Braga verovert de bal door een tackle van achteren. Množinović begaat een overtreding. Množinović krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Moldoveanu met de inworp. Maës rent richting de bal. Maës geeft een lange en hoge pass. Anioła probeert de bal met de borst te controleren. Anioła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC Ślůnsk 0:11

85e minuut.
Cros geeft een lange en hoge pass. Drulović kopt de bal weg. Daar is Množinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maës bereikt de bal nog maar net als eerste. Maës schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hristea trapt de bal weg. Törkerdem kopt de bal weg. Aslan probeert de bal aan de voet te houden. Maës bereikt de bal nog maar net als eerste. Maës haalt uit met een fantastische trap. Hristea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anioła rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC Ślůnsk 0:12

88e minuut.
Moldoveanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maës is nu in balbezit. Maës geeft een hoge lob. Anioła is nu in balbezit. Anioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - FC Ślůnsk 0:13

89e minuut.
Aslan met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moldoveanu met een snelle inworp. Maës rent richting de bal. Maës probeert naar een medespeler te passen. Hristea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hristea probeert naar een medespeler te passen. Agrelo probeert naar een medespeler te passen. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranzyt 84%, FC Ślůnsk 16%.
Tranzyt - FC Ślůnsk 0:13