Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-08-04 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Santa Margarita Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Santa Margarita Go Play
4132 Tactiek Encerrona
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
46.1 gemiddelde waardering 63.2
adequate Schieten outstanding
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Dams onderschept slim de pass. Dams passt de bal met de wreef. Aleksijević is nu in balbezit. Aleksijević haalt uit met een fantastische trap. Ferrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Go Play 0:1

7e minuut.
Lupjan rent richting de bal. Pappariello verovert de bal door een tackle van achteren. Pappariello passt de bal met de wreef. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă schiet op doel. Ferrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aleksijević is nu in balbezit. Aleksijević schiet op doel. Ferrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spicciariello bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
García Cintado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chioda komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Dams verovert de bal door een tackle van achteren. Dams passt de bal in één keer door. Verdeţ heeft problemen om de bal te vangen. Verdeţ geeft een hoge lob. Aleksijević springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Ratcu heeft problemen om de bal te vangen. Gorodov rent richting de bal. Met opzet legt Ratcu zijn tegenspeler op de grond. Ratcu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Soydaş met een sublieme pass. Kossakowski is nu in balbezit. Kossakowski probeert naar een medespeler te passen. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă haalt uit met een fantastische trap. Ferrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Pappariello onderschept slim de pass. Pappariello passt de bal zonder na te denken. Gogoasă is nu in balbezit. Gogoasă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Verdeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeţ passt de bal in één keer door. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ferrero met een sublieme pass. González Segura kopt de bal weg. Pappariello geeft een lange en hoge pass. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Dams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aleksijević geeft een lange en hoge pass. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Go Play 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Margarita 72%, Go Play 28%.
Santa Margarita - Go Play 0:2

47e minuut.
González Segura met een sublieme pass. Huân is nu in balbezit. Huân probeert naar een medespeler te passen. Daar is Verdeţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdeţ geeft de bal voor. Ferrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Go Play 0:3

53e minuut.
Stępniak is nu in balbezit. Niewiadomski verovert de bal door een tackle van achteren. Niewiadomski geeft een hoge lob. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Aptosoglou maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Soydaş geeft de bal voor. Gogoasă is nu in balbezit. Gogoasă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Go Play 0:4

56e minuut.
Lupjan rent richting de bal. Verdeţ onderschept slim de pass. Klungelig pakt Verdeţ de bal. Verdeţ speelt de bal door. Dams geeft een hoge lob. Ferrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Dams is nu in balbezit. Dams geeft de bal voor. Aleksijević is nu in balbezit. Aleksijević schiet op doel. Ferrero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Go Play 0:5

81e minuut.
Dams onderschept slim de pass. Dams geeft een hoge lob. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - Go Play 0:6

87e minuut.
Kędziorski passt de bal zonder na te denken. Gorodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossakowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kossakowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Margarita 78%, Go Play 22%.
Santa Margarita - Go Play 0:6