Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-08-01 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Santa Margarita Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Santa Margarita K.S Amator Jesionka
4132 Tactiek Attack
41% Balbezit 59%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
39.1 gemiddelde waardering 54.1
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen solide
redelijk Verdedigen goed


17e minuut.
Arnaudov met een sublieme pass. Lai is nu in balbezit. Lai geeft een lange en hoge pass. Komornicki rent richting de bal. Komornicki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Pekarek de bal. Pekarek passt de bal met de wreef. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly geeft de bal voor. Komornicki is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Komornicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komornicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - K.S Amator Jesionka 0:1

25e minuut.
Pekarek onderschept slim de pass. Pekarek passt de bal met de wreef. Siemian is nu in balbezit. Siemian geeft een hoge lob. Komornicki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dugonics passt de bal met de wreef. Lai is nu in balbezit. Lai geeft de bal voor. Komornicki rent richting de bal. Komornicki schiet op doel. Yakışık verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maphike heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Xanbabayev speelt de bal door. Daar is Llancán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Schrijver bereikt de bal nog maar net als eerste. Llancán onderschept slim de pass. Llancán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Jémez geeft de bal voor. Daar is Connolly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Connolly geeft de bal voor. Komornicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komornicki draait met de bal, schiet en ... Yakışık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lai is nu in balbezit. Lai haalt uit met een fantastische trap. Paal! Yakışık bokst de bal weg. Komornicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komornicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - K.S Amator Jesionka 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Margarita 63%, K.S Amator Jesionka 37%.
Santa Margarita - K.S Amator Jesionka 0:2

48e minuut.
Siemian is nu in balbezit. Siemian geeft een lange en hoge pass. Daar is García Becerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komornicki rent richting de bal. Komornicki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Margarita - K.S Amator Jesionka 0:3

49e minuut.
Pekarek verovert de bal door een tackle van achteren. Pekarek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maphike de bal. Komornicki is nu in balbezit. Komornicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Komornicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komornicki passt de bal in één keer door. Lai rent richting de bal. Lai geeft de bal voor. Maphike maakt een snoekduik en kopt de bal. Yakışık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Connolly geeft een lange en hoge pass. Maphike rent richting de bal. Dugonics begaat een overtreding. Maphike is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arnaudov komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Cigoreanu kopt de bal weg. Arnaudov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xanbabayev met een sublieme pass. Llancán bereikt de bal nog maar net als eerste. Llancán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Castro komt het veld opgelopen. Lechkov trapt de bal weg. Lai kopt de bal weg. Pekarek probeert de bal aan de voet te houden. Komornicki is nu in balbezit. Komornicki schiet op doel. Yakışık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuzmanov komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Komornicki stond buitenspel. Hoàng Khải komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Margarita 49%, K.S Amator Jesionka 51%.
Santa Margarita - K.S Amator Jesionka 0:3