Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-08-08 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Alverca Futebol Clube Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Alverca Futebol Clube TJ Jiskra Nový Bor
nouze Tactiek 343
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.7 gemiddelde waardering 44.8
goed Schieten solide
matig Passen goed
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Wall probeert naar een medespeler te passen. Eklund bereikt de bal nog maar net als eerste. Eklund geeft een hoge lob. Vašíček is nu in balbezit. Vašíček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Hradecký kopt de bal weg. Klungelig pakt Moskwa de bal. Pittore rent richting de bal. Moskwa verovert de bal door een tackle van achteren. Moskwa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - TJ Jiskra Nový Bor 1:0

10e minuut.
Schouwstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouwstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouwstra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alverca Futebol Clube - TJ Jiskra Nový Bor 1:1

11e minuut.
Rahulov onderschept slim de pass. Inworp. Skonieczny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lipiec is nu in balbezit. Lipiec draait met de bal, schiet en ... Marek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Schouwstra de bal. Eklund onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sokół probeert naar een medespeler te passen. Wall is nu in balbezit. Wall passt de bal met de wreef. Lipiec rent richting de bal. Lipiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - TJ Jiskra Nový Bor 1:2

20e minuut.
Pittore probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sokół de bal. Sokół met een sublieme pass. Schouwstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouwstra haalt uit met een fantastische trap. Marek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lipiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahulov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lipiec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Schouwstra neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Schouwstra passt de bal in één keer door. Wall is nu in balbezit. Wall passt de bal zonder na te denken. Lipiec is nu in balbezit. Lipiec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Schouwstra passt de bal in één keer door. Lipiec rent richting de bal. Sokół speelt de bal door. Skonieczny rent richting de bal. Skonieczny geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Schouwstra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - TJ Jiskra Nový Bor 1:3

34e minuut.
Sokół is nu in balbezit. Lipiec is nu in balbezit. Skonieczny rent richting de bal. Skonieczny geeft een hoge lob. Capek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - TJ Jiskra Nový Bor 1:4

37e minuut.
Frydrych verovert de bal door een tackle van achteren. Frydrych geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rybář de bal. Lipiec rent richting de bal. Lipiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Asqamov geeft een hoge lob. Batatinha met een sublieme pass. Capek probeert naar een medespeler te passen. Schouwstra rent richting de bal. Schouwstra haalt uit met een fantastische trap. Marek bokst de bal weg. Schouwstra rent richting de bal. Schouwstra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - TJ Jiskra Nový Bor 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alverca Futebol Clube 64%, TJ Jiskra Nový Bor 36%.
Alverca Futebol Clube - TJ Jiskra Nový Bor 1:5

56e minuut.
Rahulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiec onderschept slim de pass. Lipiec geeft een lange en hoge pass. Capek kopt de bal weg. Schouwstra is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wall zal de hoekschop nemen. Schouwstra maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - TJ Jiskra Nový Bor 1:6

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mäntylaakso komt het veld opgelopen. Ortíz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Skonieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skonieczny geeft een hoge lob. Mäntylaakso springt en kopt de bal. Schouwstra rent richting de bal. Schouwstra schiet op doel. Marek bokst de bal weg. Schouwstra is nu in balbezit. Schouwstra haalt uit met een fantastische trap. Marek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - TJ Jiskra Nový Bor 1:7

61e minuut.
Orrantia komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ortíz passt de bal zonder na te denken. Wall is nu in balbezit. Wall speelt de bal door. Mäntylaakso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntylaakso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mäntylaakso haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Eklund de bal onder controle te krijgen. Schouwstra rent richting de bal. Schouwstra schiet op doel. Marek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - TJ Jiskra Nový Bor 1:8

67e minuut.
Sandberg geeft een lange en hoge pass. Palsanmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Palsanmäki geeft een lange en hoge pass. Schouwstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouwstra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - TJ Jiskra Nový Bor 1:9

73e minuut.
Wall probeert naar een medespeler te passen. Mäntylaakso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntylaakso geeft een hoge lob. Orrantia rent richting de bal. Orrantia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - TJ Jiskra Nový Bor 1:10

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molden komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Wall met een snelle inworp. Mäntylaakso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntylaakso geeft een lange en hoge pass. Orrantia is nu in balbezit. Orrantia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Skonieczny probeert naar een medespeler te passen. Mäntylaakso rent richting de bal. Mäntylaakso met een sublieme pass. Schouwstra rent richting de bal. Schouwstra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alverca Futebol Clube 57%, TJ Jiskra Nový Bor 43%.
Alverca Futebol Clube - TJ Jiskra Nový Bor 1:10