Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahce Plac Turka Krzywi
Normal Tactiek Normal
36% Balbezit 64%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 48.3
average Schieten excellent
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


2e minuut.
Klungelig pakt Przewoźnik de bal. Przewoźnik probeert naar een medespeler te passen. Radan is nu in balbezit. Daar is Adorno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adorno schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Muiños is nu in balbezit. Muiños geeft de bal voor. Schweizer is nu in balbezit. Adorno is nu in balbezit. Adorno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Schweizer passt de bal met de wreef. Adorno met een sublieme pass. Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan schiet op doel. Danielewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Plac Turka - Krzywi 0:1

10e minuut.
Muiños bereikt de bal nog maar net als eerste. Muiños probeert naar een medespeler te passen. Adorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Adorno haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ruzak de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pjerov onderschept slim de pass. Konik onderschept slim de pass. Konik haalt uit met een fantastische trap. Plavšić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Adorno rent richting de bal. Adorno speelt de bal door. Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Adorno de bal. Adorno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Plac Turka - Krzywi 0:2

17e minuut.
Adorno met een sublieme pass. Ruzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan onderschept slim de pass. Radan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Plac Turka - Krzywi 0:3

18e minuut.
Konik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Uszalewski de bal. Radan onderschept slim de pass. Radan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Przewoźnik speelt de bal door. Radan is nu in balbezit. Ruzak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Radan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adorno legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Juma rent richting de bal. Juma passt de bal in één keer door. Muiños met een sublieme pass. Radan is nu in balbezit. Radan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Przewoźnik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Graboli komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Łapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Adorno onderschept slim de pass. Adorno speelt de bal door. Daar is Radan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Graboli geeft een hoge lob. Radan is nu in balbezit. Radan passt de bal met de wreef. Muiños rent richting de bal. Muiños schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Plac Turka - Krzywi 0:4

39e minuut.
Juma met een sublieme pass. Adorno met een sublieme pass. Radan is nu in balbezit. Radan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Plac Turka - Krzywi 0:5

42e minuut.
Tokarski speelt de bal door. Koks is nu in balbezit. Konik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konik krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Muiños speelt de bal door. Daar is Adorno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokarski rent richting de bal. Radan is nu in balbezit. Radan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Plac Turka - Krzywi 0:6

45e minuut.
Zygmuntowicz rent richting de bal. Adorno rent richting de bal. Radan rent richting de bal. Adorno is nu in balbezit. Adorno haalt uit met een fantastische trap. Danielewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahce Plac Turka 74%, Krzywi 26%.
Fenerbahce Plac Turka - Krzywi 0:6

55e minuut.
Juma speelt de bal door. Schweizer rent richting de bal. Schweizer passt de bal in één keer door. Adorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Adorno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Graboli is nu in balbezit. Graboli geeft de bal voor. Klungelig pakt Ruzak de bal. Adorno is nu in balbezit. Adorno haalt uit met een fantastische trap. Danielewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Muiños heeft problemen om de bal te vangen. Muiños geeft een hoge lob. Daar is Ruzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radan is nu in balbezit. Radan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Danielewski met een harde bal richting middenveld. Juma bereikt de bal nog maar net als eerste. Juma passt de bal zonder na te denken. Daar is Adorno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adorno haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Plac Turka - Krzywi 0:7

64e minuut.
Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamsbart onderschept slim de pass. Gamsbart probeert naar een medespeler te passen. Daar is Radan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan verovert de bal door een tackle van achteren. Radan passt de bal zonder na te denken. Adorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Adorno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Danielewski trapt de bal weg van het doel. Juma kopt de bal weg. Adorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Adorno haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Graboli de bal. Graboli passt de bal met de wreef. Radan rent richting de bal. Adorno is nu in balbezit. Adorno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Juma bereikt de bal nog maar net als eerste. Juma geeft een hoge lob. Ruzak rent richting de bal. Radan onderschept slim de pass. Radan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Riesner is nu in balbezit. Inworp. Graboli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adorno is nu in balbezit. Adorno geeft een hoge lob. Paal!

79e minuut.
Brandt rent richting de bal. Adorno onderschept slim de pass. Adorno speelt de bal door. Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Radan probeert naar een medespeler te passen. Adorno heeft problemen om de bal te vangen. Adorno passt de bal zonder na te denken. Radan rent richting de bal. Radan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahce Plac Turka 81%, Krzywi 19%.
Fenerbahce Plac Turka - Krzywi 0:7