Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SWD ALFA F.C wampiry
Lol Tactiek 442
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 44.1
good Schieten solid
average Passen good
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Szokol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sobierajski kopt de bal weg. Dobronya speelt de bal door. Albrecht is nu in balbezit. Albrecht draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Dobronya de bal. Dobronya speelt de bal door. Pérez Mora is nu in balbezit. Pérez Mora haalt uit met een fantastische trap. Terra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kubovič bokst de bal weg.

15e minuut.
Pérez Mora met een sublieme pass. Daar is Muntean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntean speelt de bal door. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Terra geeft een hoge lob. Inworp. Muntean met een snelle inworp. Dobronya rent richting de bal. Dobronya geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Guerrero geeft een lange en hoge pass. Bonovas geeft de bal voor. Schäefer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schäefer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Bonovas rent richting de bal. Bonovas geeft een hoge lob. D’Amico kopt de bal weg. Dodrescu bokst de bal weg. Schäefer is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - F.C wampiry 0:1

27e minuut.
Zelek met een sublieme pass. Bucătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski begaat een overtreding. Bucătaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tâlvan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dodrescu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Pérez Mora rent richting de bal. Bonovas verovert de bal door een tackle van achteren. Bonovas geeft een lange en hoge pass. Schäefer maakt een snoekduik en kopt de bal. Dodrescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ohlmark de bal. Ohlmark haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - F.C wampiry 0:2

36e minuut.
Pérez Mora passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dobronya de bal. Müggeli probeert naar een medespeler te passen. Schäefer is nu in balbezit. Schäefer schiet op doel. Dodrescu bokst de bal weg.

42e minuut.
Kubovič trapt de bal weg. Bucătaru kopt de bal weg. Schäefer rent richting de bal. Schäefer schiet op doel. Dodrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - F.C wampiry 0:3

44e minuut.
Bonovas is nu in balbezit. Bonovas geeft de bal voor. Guerrero kopt de bal weg. Schäefer is nu in balbezit. Schäefer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SWD ALFA 55%, F.C wampiry 45%.
SWD ALFA - F.C wampiry 0:3

50e minuut.
Müggeli geeft de bal voor. Schäefer bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bucătaru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schäefer kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Tâlvan geeft de bal voor. Schäefer rent richting de bal. Ohlmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohlmark draait met de bal, schiet en ... Dodrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - F.C wampiry 0:4

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chrupek komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Chrupek is nu in balbezit. Chrupek geeft een hoge lob. Lancelowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ohlmark is nu in balbezit. Ohlmark schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - F.C wampiry 0:5

72e minuut.
Guerrero geeft de bal voor. Inworp. Zelek met de inworp. Ohlmark controleert de bal met de borst. Ohlmark geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ohlmark rent richting de bal. Sobierajski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ohlmark raakt geblesseerd tijdens het duel. Filipczuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chrupek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kubovič trapt de bal weg van het doel. Müggeli rent richting de bal. Müggeli passt de bal zonder na te denken. Chrupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek schiet op doel. Dodrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - F.C wampiry 0:6

84e minuut.
D’Amico speelt de bal door. Dobronya met een sublieme pass. Pérez Mora rent richting de bal. Pérez Mora schiet op doel. Terra probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SWD ALFA - F.C wampiry 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SWD ALFA 62%, F.C wampiry 38%.
SWD ALFA - F.C wampiry 1:6