Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Rusocin 1253 FC Meiwa Radom
Normal Tactiek four_tom
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 45.3
weak Schieten formidable
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu onderschept slim de pass. Mandla is nu in balbezit. MacRobie onderschept slim de pass. MacRobie draait met de bal, schiet en ... Konopiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Tattari probeert naar een medespeler te passen. Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu geeft de bal voor. MacRobie krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rusocin 1253 - FC Meiwa Radom 0:1

7e minuut.
Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu passt de bal in één keer door. MacRobie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobie schiet op doel. Konopiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rusocin 1253 - FC Meiwa Radom 0:2

7e minuut.
Zembowski speelt de bal door. Klungelig pakt Grzymkowski de bal. MacRobie is nu in balbezit. MacRobie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
MacRobie bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarczyk rent richting de bal. MacRobie onderschept slim de pass. MacRobie draait met de bal, schiet en ... Konopiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rusocin 1253 - FC Meiwa Radom 0:3

17e minuut.
Nicht kopt de bal weg. Ianculescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Żegocki de bal. MacRobie is nu in balbezit. MacRobie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zawodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawodziński speelt de bal door. Maziarczyk probeert de bal aan de voet te houden. MacRobie is nu in balbezit. MacRobie schiet op doel. Konopiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rusocin 1253 - FC Meiwa Radom 0:4

23e minuut.
Konopiński speelt de bal door. Tattari kopt de bal weg. Nicht is nu in balbezit. Nicht geeft een lange en hoge pass. MacRobie krijgt zijn hoofd ertegen. Konopiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tattari is nu in balbezit. MacRobie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobie schiet op doel. Konopiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zawodziński geeft de bal voor. Ianculescu probeert de bal aan de voet te houden. Gutfeld rent richting de bal. Ianculescu onderschept slim de pass. Ianculescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Czubała geeft de bal voor. MacRobie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobie schiet op doel. Żegocki probeert de bal aan de voet te houden. Konopiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rusocin 1253 - FC Meiwa Radom 0:5

30e minuut.
Czubała onderschept slim de pass. Tattari is nu in balbezit. Tattari geeft de bal voor. Ianculescu probeert de bal met de borst te controleren. Ianculescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt MacRobie de bal. MacRobie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rusocin 1253 - FC Meiwa Radom 0:6

35e minuut.
Zawodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawodziński geeft een hoge lob. Złonkiewicz kopt de bal weg. Nicht geeft een hoge lob. MacRobie springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rusocin 1253 - FC Meiwa Radom 0:7

39e minuut.
Konopiński trapt de bal weg van het doel. Tattari rent richting de bal. Tattari passt de bal in één keer door. Zawodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawodziński geeft een lange en hoge pass. Konopiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rusocin 1253 - FC Meiwa Radom 0:8

40e minuut.
Ianculescu onderschept slim de pass. Tattari speelt de bal door. MacRobie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobie haalt uit met een fantastische trap. Konopiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rusocin 1253 - FC Meiwa Radom 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Rusocin 1253 82%, FC Meiwa Radom 18%.
LKS Rusocin 1253 - FC Meiwa Radom 0:9

46e minuut.
Porwaniecki komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Gutfeld kopt de bal weg. Klungelig pakt Zembowski de bal. Tattari rent richting de bal. Zembowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zembowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Tattari probeert naar een medespeler te passen. MacRobie rent richting de bal. MacRobie passt de bal in één keer door. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Konopiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rusocin 1253 - FC Meiwa Radom 0:10

50e minuut.
Zawodziński geeft een hoge lob. Złonkiewicz kopt de bal weg. Daar is Żegocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Konopiński bokst de bal weg.

51e minuut.
Złonkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zawodziński zal de hoekschop nemen. Porwaniecki krijgt zijn hoofd ertegen. Konopiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rusocin 1253 - FC Meiwa Radom 0:11

54e minuut.
Strumpf kopt de bal weg. Tattari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tattari probeert naar een medespeler te passen. MacRobie rent richting de bal. MacRobie draait met de bal, schiet en ... Konopiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacRobie rent richting de bal. MacRobie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
MacRobie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobie geeft een hoge lob. Tattari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tattari draait met de bal, schiet en ... Żegocki controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rusocin 1253 - FC Meiwa Radom 0:12

63e minuut.
Tattari is nu in balbezit. Tattari speelt de bal door. Porwaniecki heeft problemen om de bal te vangen. MacRobie rent richting de bal. MacRobie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Nicht met een snelle inworp. Strumpf heeft problemen om de bal te vangen. Nicht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicht geeft de bal voor. Tattari geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zembowski verovert de bal door een tackle van achteren. Czubała verovert de bal door een tackle van achteren. Czubała speelt de bal door. MacRobie rent richting de bal. MacRobie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
MacRobie kan de bal niet met de borst controleren. Tattari rent richting de bal. Tattari passt de bal met de wreef. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
MacRobie onderschept slim de pass. MacRobie speelt de bal door. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Konopiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rusocin 1253 - FC Meiwa Radom 0:13

76e minuut.
Strumpf probeert naar een medespeler te passen. Nicht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicht geeft de bal voor. MacRobie springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Konopiński trapt de bal weg. Mandla heeft problemen om de bal te vangen. MacRobie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tattari is nu in balbezit. Tattari met een sublieme pass. Nicht rent richting de bal. Nicht geeft een lange en hoge pass. MacRobie krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Konopiński speelt de bal door. Tattari kopt de bal weg. Złonkiewicz controleert de bal met de borst. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... Paal! MacRobie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Orlinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlinov probeert naar een medespeler te passen. Strumpf is nu in balbezit. Strumpf passt de bal met de wreef. Nicht geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Nicht geeft de bal voor. Klungelig pakt Porwaniecki de bal. Porwaniecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Tattari de bal. Tattari schiet op doel. Paal! MacRobie is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rusocin 1253 - FC Meiwa Radom 0:14

87e minuut.
Porwaniecki onderschept slim de pass. Porwaniecki met een sublieme pass. MacRobie controleert de bal met de borst. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Konopiński trapt de bal weg van het doel. Tattari is nu in balbezit. Tattari geeft een hoge lob. MacRobie is nu in balbezit. MacRobie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Rusocin 1253 81%, FC Meiwa Radom 19%.
LKS Rusocin 1253 - FC Meiwa Radom 0:14